tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον καλύτερο του εαυτό έδωσε στην Σαντορίνη το χορευτικό του Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου

 

Στο όμορφο νησί της Σαντορίνης ταξίδεψε και βρέθηκε από τις 4/7-7/7/2014,   ο Λαογραφικός και Χορευτικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων,  για να συμμετάσχει στις ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Θήρας.

Μακρύ αλλά όμορφο το ταξίδι, με 14 παιδιά να καταθέτουν την ψυχή τους και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να δείξουν σε επισκέπτες και ντόπιους την μεγαλοπρέπεια των χορών της περιοχής του Ρουμλουκιού, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από όλους.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, ο Σύλλογος επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στα Φηρά, στην Οία, στο ηφαίστειο, στην προϊστορική πόλη στο Ακρωτήρι της Θήρας, στην κόκκινη παραλία.

"Το Δ. Σ του Συλλόγου ευχαριστεί το δήμο Θήρας για την πρόσκληση αυτή, που έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων μας, αλλά και το φίλο μας τον Χρήστο Πρασσάκη για την φιλοξενία. Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ αξίζει στα παιδιά μας για την παρουσίαση τους στις εκδηλώσεις, αλλά και την καλή τους διάθεση σε όλο το ταξίδι. Ακούραστα, χαρούμενα «έκαναν τη διαφορά» όπου και αν βρεθήκαμε. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν για ακόμη μία φορά. Είναι τα αστέρια μας, είναι τα δικά μας παιδιά" αναφέρει ο Σύλλογος. 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69