BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Σεμινάριο παραδοσιακών χορών και γλέντι στη Νάουσα

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Νάουσας "Η Αράπιτσα" διοργανώνει το πρώτο του σεμινάριο παραδοσιακών χορών στις 13 Οκτωβρίου 2024. Το σεμινάριο με τίτλο "Η Τέχνη της Ζωής στην Ήπειρο: Χορός - Τραγούδι - Ψυχή" θα λάβει χώρα στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νάουσας και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από χορευτές, δασκάλους χορού και φίλους της παράδοσης.

Ο εισηγητής Νίκος Ζέκης, ένας γνωστός εκπαιδευτής στον χώρο των παραδοσιακών χορών, θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό θεωρίας και πράξης. Στη συνέχεια, οι ορχήστρες των Βαγγέλη Ψαθά και Μιχάλη Μπραχόπουλου θα συνοδεύσουν το γλέντι, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα υψηλό, με τις θέσεις σχεδόν να έχουν εξαντληθεί. Όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν, καλούνται να σπεύσουν για να εξασφαλίσουν μία από τις εναπομείνασες θέσεις.

Το σεμινάριο και το γλέντι αναμένεται να αποτελέσουν μια εξαιρετική εμπειρία, συνδυάζοντας τον πολιτισμό, τη μουσική και τον χορό της Ηπείρου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69