tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

super course

Τι θα δείτε στο Σταρ έως 17 Ιουλίου

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 11/7/24 – 17/7/24

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1:

Πέμπτη 11/7 – Παρασκευή 12/7 – Σάββατο 13/7 - Κυριακή 14/7 – Δευτέρα 15/7 – Τρίτη 16/7 – Τετάρτη 17/7 στις 18.00

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά - φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Adele Exarchopoulos, Phyllis Smith, Tony Hale, Maya Hawke, Lewis Black, Liza Lapira, Kensington Tallman, Paul Walter Hauser, Amy Poehler

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Kelsey Mann

Trailer: 

FLY ME TO THE MOON

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:

Πέμπτη 11/7 – Παρασκευή 12/7 – Σάββατο 13/7 - Κυριακή 14/7 – Δευτέρα 15/7 – Τρίτη 16/7 – Τετάρτη 17/7 στις 21.00

Η Kelly Jones (Johansson), το παιδί-θαύμα του marketing, έρχεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis (Tatum). Μπορεί, όμως, να είναι το μυστικό όπλο που χρειάζεται η NASA για να κερδίσει την κούρσα με τους Ρώσους για το ποιος θα προσσεληνωθεί πρώτος. Με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να θεωρεί την αποστολή πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσσελήνωση και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά...

ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Woody Harrelson, Channing Tatum, Colin Woodell, Nick Dillenburg, Anna Garcia, Noah Robbins, Scarlett Johansson

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Greg Berlanti

Η Θερινή αίθουσα διαθέτει μεγάλο υπόστεγο. Σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας η προβολή θα γίνει στην αίθουσα 1 με κλιματισμό.

Προπώληση στο: https://www.more.com/cinema/therino-kinimatotheatro-star-beroia/ και στο ταμείο του κινηματογράφου

to paidi pou antamosame

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ»

Παρασκευή 19/7 στις 21.00 στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΡ

Γιάννης Αθανασόπουλος

Μια ψυχολογική ομιλία - παράσταση που χτυπά στη φλέβα της ύπαρξης μας.

H OΜΙΛΙΑ

Το παιδί που ανταμώσαμε όταν νικήσαμε την ενοχή, τον φόβο και τον πόνο μας. Εκείνο το παιδί που μιλάει για απλότητα, αγάπη, φαντασία, αποδοχή και θάρρος. Ο Κλινικός Ψυχολόγος Γιάννης Αθανασόπουλος παρουσιάζει στο Θέατρο Coronet μια ομιλία – μοίρασμα. Δεν θα μας μιλήσει για κατηγορίες και όρους. Δεν θα μπει στη διαδικασία να μας πει τι ξέρει, μα τι νιώθει, στα κοινά μας σημεία. Αυτό που νιώθουμε. Τα ίδια. Ψυχή ολόκληρη, στο μαζί. Ένα συλλογικό ασυνείδητο που γέμισε φως.

‘’Σε έναν κόσμο όπου όλα κινούνται με οδηγίες χρήσης, το «Παιδί που ανταμώσαμε» εναντιώνεται σε κλισέ αυτοβελτίωσης.’’

Δεν μιλά για τους 10 λόγους που μπορεί να έχουμε κατάθλιψη ούτε για τους 10 τρόπους ώστε να βρούμε τον άνθρωπο μας. Αρνείται το «εσύ φταις» και συγχωρεί το «εγώ φταίω», γίνεται εκείνη η εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου που περνά μέσα από τους τρεις βασικούς του πυρήνες: τον Φόβο, την Ενοχή και τον Πόνο, για να βρεθεί ξανά, στην Αγάπη. Το «Παιδί που ανταμώσαμε» δεν προλογίζει την ευκολία του να υπάρχουμε και δεν επικροτεί το «σκέψου θετικά».

Αντιθέτως μας ταξιδεύει μέσα στις κοινές μας αγωνίες και μας προκαλεί να σκεφτούμε αν αντέχουμε να δούμε έξω και πέρα από το «ΕΓΩ ΞΕΡΩ» και το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ», για να καταφέρουμε να πούμε ότι τελικά, το φως του κόσμου μοιράστηκε παντού επειδή κοιτάξαμε κατάματα το σκοτάδι μέσα μας, και γύρω μας.

‘’Το "Παιδί που ανταμώσαμε" δεν είναι ένα εσωτερικό Παιδί… Είναι ο αληθινός ενήλικας με την αυθεντικότητα, την απλότητα και την ευαλωτότητα του.’’

Σας περιμένουμε να τον ανακαλύψουμε μαζί!

Βιογραφικό του Γιάννη Αθανασόπουλου:
Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι κλινικός ψυχολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην κλινική ψυχολογία του Πανεπιστημίου Leiden (the Netherlands).
Για σειρά ετών υπήρξε συντονιστής βάρδιας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στις γραμμές έκτακτης ανάγκης και, μετέπειτα, συντονιστής στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Πλέον, ιδιωτεύει σε Αθήνα και Πάτρα.
Η παράσταση του «Το Παιδί που ανταμώσαμε» έχει ήδη παρουσιαστεί σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, στην Κύπρο, όπως και σε Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ο Γιάννης Αθανασόπουλος, αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 160.000 followers και 1.000.000 προβολές στο Tik Tok καθώς επίσης 125.000 followers στο Ιnstagram με μια τεράστια ανταπόκριση και αγάπη από το κοινό.

Άλλες πληροφορίες:
Τιμή Εισιτηρίου: 15€
Διάρκεια: 60 λεπτά

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69