tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

“RENA”: Η 3λεπτη ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στην Βέροια κυκλοφόρησε (βίντεο)

Η νέα ταινία μικρού μήκους , με θέμα την γονεϊκή κακοποίηση, που γυρίστηκε στη Βέροια κυκλοφόρησε μετά από έναν χρόνο ταξιδιών σε διεθνή φεστιβάλ. Δημιουργοί της ταινίας είναι ο Γιάννης Ακριβόπουλος και ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης με την κινηματογραφική ομάδα της 35TAKE. Η 3λεπτη ταινία είναι διαθέσιμη στο κανάλι της 35TAKE.

"Η ταινία Ρένα αγγίζει ένα πολύ λεπτό θέμα , αυτό της γονεϊκής κακοποίησης . Σκεφτήκαμε , λοιπόν , πως θα μπορούσαμε να εντάξουμε και να παρουσιάσουμε ένα πολύ διαχρονικό πρόβλημα της κοινωνίας σε μόνο τρία λεπτά . Στην αρχή το κείμενο δεν είχε καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα . Εμείς απλά νιώθαμε την ανάγκη να μιλήσουμε και να προβάλουμε το θέμα . Ψάχνοντας και μιλώντας με ανθρώπους σχετικά με το ζήτημα παρατηρήσαμε ότι το ερευνούσαμε πολύ επιφανειακά . Για αυτό αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε , με τη δική μας ματιά βέβαια , να μπούμε στη θέση ενός ανθρώπου που μπορεί να έχει βρεθεί θύμα τέτοιας βίας . Σκεφτήκαμε ότι ίσως αυτή την «άθλια» κοινωνία που μας παρουσιάζουν , να μην την βλέπουν έτσι αυτά τα παιδιά . Έπειτα αναρωτηθήκαμε ότι έστω ένα λιβάδι είναι η κοινωνία και αυτή η βοήθεια που ζητάνε αυτοί οι άνθρωποι ισούται με μία δυνατή κραυγή σε ένα άδειο λιβάδι . Πρόκειται , λοιπόν , για μία διαδικασία που απαιτούσε αφοσίωση και όρεξη ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό μας αποτέλεσμα . Σε αυτή τη ταινία , έτσι , αφηγούμαστε το βασανιστήριο που βιώνει ένα θύμα στο σπίτι και πως αναζητά τη γαλήνη  και την ομορφιά μακριά από αυτό . Ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας αγγίξει όσο άγγιξε και εμάς" αναφέρουν οι δημιουργοί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:

Πρωταγωνιστούν: Χρυσάνθη Μερμίγκη , Αναστάσιος Κουτσάμπασης , Ελένη Αραμπατζή .

Σενάριο και σκηνοθεσία: Γιάννης Ακριβόπουλος , Αλέξανδρος Δαμιανίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μαριαλένα Ψαριάη

Make up και κουστούμια : Ηλιάνα Τράμπαλη

Ηχοληψία: Δημήτρης Αρβανιτίδης

Μοντάζ: Γιάννης Ακριβόπουλος

Μουσική: Darren Curtis

Φροντιστής εξοπλισμού: Κωνσταντίνος Χατζαρίδης

Με την υποστήριξη της : 35TAKE

Η 35TAKE είναι μία νεανική κινηματογραφική παραγωγή ταινιών , η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2022 . Η ταινία «ΡΕΝΑ» είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε με διεθνής συμμετοχές σε φεστιβάλ . Μερικά από αυτά είναι:

Διεθνή Πρεμιέρα στο Brooklyn – SWIFF , βραβεύτηκε για Best Super Short Film
Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη – TFSF , finalist
Πρεμιέρα στο Λος Άντζελες – BHERC
Παγκόσμια Πρεμιέρα – Lift Off Global Network

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69