tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κινηματογραφικό εργαστήριο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Για ακόμα μια χρονιά η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας πραγματοποιεί ένα κινηματογραφικό εργαστήριο σε σχολείο της πόλης με σκοπό την ενεργοποίηση και την εκπαίδευση μαθητών πάνω στην κινηματογραφική τέχνη.

Φέτος σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού επιλέχθηκε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας για την υλοποίηση του εργαστηρίου υπό την καθοδήγηση του κινηματογραφιστή Ηλία Φλωράκη/CineLikeLab.

Στις 5 ημέρες του εργαστηρίου μια ομάδα μαθητών του σχολείου έμαθε μέσα από βιωματικές ασκήσεις, τα βασικά βήματα δημιουργίας μιας ταινίας, κυρίως με την τεχνική του stop motion animation. Στην συνέχεια, τα παιδιά που συμμετείχαν, εργάστηκαν ομαδικά και σε διάφορα πόστα, για την δημιουργία μιας ταινίας animation, βασισμένης πάνω σε ιστορία που έγραψε μαθήτρια της Δ’ τάξης του σχολείου, σε προηγούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου.

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια μετάδοσης της αγάπης για τον κινηματογράφο σε μικρούς και μεγάλους με κάθε πρόσφορο μέσο.

"Ευχαριστούμε για την συνεργασία το Νεανικό Πλάνο , τον υπεύθυνο του εργαστηρίου και συνεργάτη του συλλόγου μας Ηλία Φλωράκη ,την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Ημαθίας , την διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας κα Πεϊμανίδου Ευτυχία. , τους εκπαιδευτικούς για την αμέριστη βοήθεια και κυρίως τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα" αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69