tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Σταχτοπούτα", "Focus", "Στέλιος Μάινας", "Μπομπ Σφουγγαράκης" στο Σταρ

star mainas

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ - CINDERELLA

Ώρες προβολών: 18.0 μεταγλ. στα Ελληνικά

20.00 στα Αγγλικά με Ελληνικά υποτιλ.

Ηθοποιοί: ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΑΝΤΕΝ, ΧΟΛΙΝΤΕΪ ΓΚΡΕΪΝΤΖΕΡ

Η Disney συνεχίζει την παράδοση της μεταφοράς κλασικών παραμυθιών στη μεγάλη οθόνη και μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του «Maleficent» μας παρουσιάζει μια νέα υπερπαραγωγή με λαμπερό καστ και υψηλές προδιαγραφές.

Η νέα «Σταχτοπούτα» παραμένει πιστή στο κλασικό, πασίγνωστο ομώνυμο παραμύθι και δίνει σάρκα και οστά στη διαχρονική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ και πολυπράγμονα σκηνοθέτη Kenneth Branagh (Thor, Hamlet) και με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett (Blue Jasmine, Elizabeth), τη Lily James (Downton Abbey), τον Richard Madden (Game of Thrones) και την Helena Bonham-Carter (The King's Speech, Alice in Wonderland), η ταινία έχει όλα τα συστατικά για να μας χαρίσει ένα παραμυθένιο και μαγικό θέαμα.

Ανθρωποκεντρική, θεαματική, φαντασμαγορική και αισιόδοξη, αυτή η νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας διαθέτει χιούμορ, ευαισθησία και περισσότερο ρεαλισμό, καθώς και μια δυναμική, πανέξυπνη Σταχτοπούτα – χωρίς να χάσει τίποτα από την ακαταμάχητα μαγική της επίδραση. Άλλωστε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε κολοκύθα θα κρύβει μέσα της μία άμαξα!
Μία Mοντέρνα Σταχτοπούτα

Η νέα ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια τη Σταχτοπούτα, εκτός από τη δυνατή ιστορία που ξέρουμε όλοι και τους κορυφαίους συντελεστές, διαθέτει ένα εξαιρετικό σενάριο με περίπλοκους και ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Όλα τα παραπάνω υπόσχονται μία πραγματικά απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία που κάνει την ιστορία πιο προσιτή στο σύγχρονο κοινό.

FOCUS

Ώρες προβολών: 22.00

Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ, ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΑΝΤΟΡΟ, ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Νίκι Σπέρτζον (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή ερασιτέχνη απατεώνισσα, Τζες (Μάργκοτ Ρόμπι), και της μαθαίνει τα κόλπα του "παιχνιδιού". Όλα όμως περιπλέκονται, όταν θα μπει το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση τους και θα οδηγήσει στη διακοπή της.

Τρία χρόνια αργότερα, η ελκυστική και πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Άιρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04:45 ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ο Στέλιος Μάινας αντιμέτωπος με γκάνγκστερ...

Σε μία νέο-νουάρ ατμόσφαιρα εκτυλίσσεται η νέα ταινία του Αλέξη Αλεξίου.. Ο Στέλιος Μάινας πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία εκδίκησης, ερμηνεύοντας έναν άνδρα που έχει 32 ώρες πριν χάσει τα πάντα.
Οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές. Βροχερές νύχτες, ένας άνδρας σε μία πορεία σύγκρουσης, νονοί της νύχτας, νέον φώτα συνθέτουν το σύμπαν της νέας ταινίας του Αλεξίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο σκηνοθέτης είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Ιστορία 52.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ, ΑΔΑΜ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ, MIMI BRANESCU

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Αθήνα, χειμώνας 2010. Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος έχει 32 ώρες πριν χάσει τα πάντα. Από το τζαζ μπαρ που με πολύ κόπο διατηρεί σε λειτουργία εδώ και χρόνια, μέχρι την ίδια του την οικογένεια. Ο Ρουμάνος γκάνγκστερ που του έχει δανείσει χρήματα, απαιτεί να εξοφληθεί το χρέος τώρα. Ο μεσολαβητής και πρώην φίλος του Στέλιου, τον υποχρεώνει σε διάφορα παράνομα θελήματα. Η σύζυγος σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, σηκώνει επιτέλους το ανάστημα του. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο χρόνος τρέχει και το έλατο στο σπίτι του Στέλιου πρέπει να στολιστεί.

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

(Προβολές μόνο Παρ-Σαβ-Κυρ)

Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του (Πάτρικ, κύριος Καβούρης, Πλαγκτόν, Γκάρι το σαλιγκάρι) που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.

Η γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ατάκες που γίνονται σλόγκαν και σουρεαλιστικές καταστάσεις θα σας ξεκαρδίσουν.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69