tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Nτοκιμαντέρ για την έμφυλη βία από τον «Έρασμο» και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

Προβολή ντοκιμαντέρ με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας συνδιοργανώνουν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας και ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης Έρασμος.

Το CineDoc παρουσιάζει το νέο ντοκιμαντέρ «Femicidio» σε σκηνοθεσία της Nίνας Μαρίας Πασχαλίδου («Kismet», «Αμίρ Καν: Ο Γητευτής των Φιδιών») που εξερευνά μια σειρά από γυναικοκτονίες μέσα από το βλέμμα και την φωνή της επιζήσασας Λάουρα Ρόβερι, η οποία τραβάει την κουρτίνα στον σκοτεινό κόσμο της έμφυλης βίας στην Ιταλία και μεταμορφώνεται σ’ ένα ζωντανό παράδειγμα θάρρους. Στην Ιταλία δολοφονείται μία γυναίκα ανά τρεις ημέρες. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η βία κατά των γυναικών αυξάνεται, σε ένα φαινόμενο που δε γνωρίζει σύνορα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2022.

Femicidio, Σκηνοθεσία: Nίνα Μαρία Πασχαλίδου | Ελλάδα, Ιταλία | 68′ | 2022.

Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 20.30 στο καφέ Εκτός Χάρτη – Gallery Παπατζίκου με την παρουσία της σκηνοθέτιδος και θα ακολουθήσει συζήτηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69