tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«The Forest»: Δημοσιεύθηκε το τρέιλερ της βραβευμένης Βεροιώτικης ταινίας μικρού μήκους

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα το τρέιλερ του "The Forest", μιας μικρού μήκους ταινίας που γυρίστηκε στην Βέροια από μια νεανική ομάδα τοπικών καλλιτεχνών. Ήδη η ταινία έχει έχει ταξιδέψει σε αρκετά φεστιβάλ , με την κορυφή το Gimpo International Youth Film Festival στο οποίο ψηφίστηκε ως award winner!

Η ταινία μικρού μήκους «The Forest» , είναι ένα φιλόδοξο νεανικό project του νεαρού Γιάννη Ακριβόπουλου και της Fossa Movie Team , όπου κατατάσσεται στην κατηγορία μυστηρίου-φαντασίας.

Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το “dejavu” ένα ψυχολογικό φαινόμενο, όπου ένας στους δύο ανθρώπους βιώνει στην ζωή του και σύμφωνα με το οποίο το άτομο έχει την αίσθηση ότι υπήρξε μάρτυρας ενός γεγονότος ή αναβιώνει με οικείο τρόπο μια παροντική κατάσταση. Όταν ένας έφηβος ξυπνά σε ένα απόμερο δάσος , εκθέτοντας τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο , αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις δύσκολες και εξωπραγματικές συνθήκες  του δάσους και μια σκοτεινή σκιά που τον ακολουθεί .

Η μικρού μήκους ταινία “The Forest” παρουσιάζοντας τις ανθρώπινες σχέσεις και την αλληλεπίδραση μεταξύ των σχέσεων αυτών , θέτει το κοινό σε ένα ατέρμονο ταξίδι των σκέψεων και του εξωπραγματικού!

Fossa’s statement

Ήταν ένα πολύ απαιτητικό project στο οποίο χρειάστηκε αρκετά μεγάλη προσπάθεια από μεριά μας . Αντίξοες συνθήκες στο δάσος, πολύ ζέστη, μακριά από την πόλη σε απομονωμένα δάση. Ωστόσο το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλο και περισσότερο με τις νέες εξελίξεις της ταινίας μας και ευχόμαστε στο μέλλον με την σκληρή δουλειά να συνεχίσουμε να ψυχαγωγούμε τον κόσμο με τον τρόπο μας!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν : ο Γιάννης Ακριβόπουλος , ο Αργύρης Δημόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τρανόπουλος

Ο 17χρονος Γιάννης Ακριβόπουλος παίζει τον ρόλο του Σωτήρη του ήρωα που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αντίξοες συνθήκες του δάσους και μια σκοτεινή σκιά . Ο Γιάννης είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ένας ταλαντούχος νεαρός που έχει ακόμα πολλά να δείξει στο κοινό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69