tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι θα δείτε στο Σταρ

Σε ισχύ από σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου το νέο πρόγραμμα προβολών του Σταρ. Αναλυτικά:

NO TIME TO DIE (007)

Προβολές στην Αίθουσα 1 “Χειμερινή ”: Καθημερινά στις 20.30 (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Πρωταγωνιστούν Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν
Σενάριο Νιλ Πέρβις & Ρόμπερτ Γουέιντ και Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην τελευταία του εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ

Trailer: 

Ο Πατέρας - The Father

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”: Παρασκευή 8/10 και Κυριακή 10/10 στις 20.15 (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού
- ΌSCAR Α΄ Ανδρικού Ρόλου -
- OSCAR Καλύτερου διασκευασμένο σεναρίου

Επώδυνο να το ζήσεις, αλλά ταυτόχρονα μεγαλειώδες, αυτό είναι τo κινηματογραφικό ντεμπούτο του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα Φλόριαν Ζέλερ που χάρισε επάξια στον Σερ Αντονι Χόπκινς ένα ακόμα Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

«Ο Πατέρας» είχε κερδίσει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, της Καλύτερης Ταινίας, Α' Ανδρικού Ρόλου, Β' Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Σκηνογραφίας και Καλύτερου Μοντάζ.

Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζέλερ
Σενάριο: Φλόριαν Ζέλερ, Κρίστοφερ Χάμπτον
Πρωταγωνιστούν: Αντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις, Ιμοτζεν Πουτς, Ρούφους Σίγουελ, Ολίβια Γουίλιαμς

Trailer: 

Η Ράια και O Τελευταίος Δράκος

Προβολές στις Αίθουσες 1&2 “Χειμερινές ”: Σάββατο 9/10 και Κυριακή 10/10 στις 18.00 (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Το «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος» των Walt Disney Animation Studios ταξιδεύει στον φανταστικό κόσμο της Κουμάντρα, όπου για πολύ καιρό άνθρωποι και δράκοι ζούσαν αρμονικά. Αλλά όταν το κακό απειλεί τον τόπο, οι δράκοι αυτοθυσιάζονται για να σώσουν την ανθρωπότητα. Τώρα, 500 χρόνια μετά, το ίδιο κακό επιστρέφει και η μοναχική πολεμίστρια, Ράια, πρέπει να εντοπίσει τον τελευταίο, θρυλικό δράκο για να ενώσει τον διχασμένο τόπο και τον λαό του. Παρ’ όλα αυτά, στο ταξίδι της, θα μάθει ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω από έναν δράκο για να σώσει τον κόσμο—χρειάζεται εμπιστοσύνη και συνεργασία. Το «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος» παρουσιάζει τις φωνές της Αλεξάνδρας Λέρτα ως Ράια, μια πολεμίστρια της οποίας το μυαλό είναι τόσο κοφτερό όσο και η λεπίδα της, και της Άντριας Ράπτη ως ο μαγικός, μυθικός, αυτοσαρκαστικός δράκος, ονόματι Σίσου. Υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες, όπως ο Μπουν, ένας 10χρονος γνώστης της ζωής στους δρόμους, ο περίφημος γίγαντας Τονγκ και η Νόι, μια μικρή κλέφτρα με τη συμμορία της, τους Όνγκι.

Trailer: 

Micro μ film festival

IMMF 2021: «Μικρός» Κινηματογράφος σε ζωντανή σύνδεση
Προβολή στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή”: Σάββατο 9/10 (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Για ενδέκατη χρονιά το International Micro μ Festival δίνει ραντεβού με το κοινό του. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι επιστρέφει με ασφάλεια στις αίθουσες και συναντά τους θεατές από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος και στο Παρίσι προσφέροντας τους τη γνωστή του ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία.

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2021, το“ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του,θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω Links
www.micromfestival.gr
https://www.facebook.com/micromfestival
https://twitter.com/micromfestival

Αγορά Εισιτήριων : μόνο viva.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69