tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Τομ και Τζέρυ", "Κρουέλα", "Fast & Furious 9" από την Πέμπτη στο Σταρ

Δείτε παρακάτω ποιες ταινίες θα προβληθούν στον κινηματογράφο Σταρ από την Πέμπτη 24 έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Αναλυτικά:

TOM & JERRY (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές: Κυριακή 27/6 και Δευτέρα 28/6 στις 20.50

Το θρυλικό δίδυμο, οι αιώνιοι αντίπαλοι, οι διαχρονικοί Τομ και Τζέρι των Χάνα και Μπαρμπέρα επιστρέφουν με μία θεαματική μείξη κλασικού κινούμενου σχεδίου με live action, σε νέες περιπέτειες που εκτυλίσσονται στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Αυτή τη φορά, οι δύο ξεκαρδιστικοί ήρωες έρχονται στο προσκήνιο με μία ταινία που θα τους αναγκάσει να κάνουν το αδιανόητο: να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση!

Σύνοψη
Μία από τις πιο απολαυστικές έχθρες στην ιστορία αναζωπυρώνεται όταν ο Τζέρι μετακομίζει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης λίγο πριν «τον γάμο του αιώνα», αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια εκδήλωσης, την Κέιλα (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), να προσλάβει τον Τομ για να τον ξεφορτωθεί. Η επακόλουθη μάχη ανάμεσα στη γάτα και το ποντίκι απειλεί την καριέρα της, τον πολυαναμενόμενο γάμο και την υπόληψη του ξενοδοχείου. Σύντομα,, όμως ένα μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει, όταν αναλαμβάνει δράση ένας φιλόδοξος και ραδιούργος υπάλληλος, ο χειρότερος αντίπαλος όλων.

Trailer: 

Κρουέλα - Cruella

Προβολές: Πέμπτη 24/6- Σάββατο 26/6 στις 20.50

Πρωταγωνιστούν: Εμα Στόουν, Εμα Τόμσον, Τζόελ Φράι

ΟΙ βραβευμένες με Όσκαρ Emma Stone (La La Land) και Emma Thompson υποδύονται δύο ανελέητες αντιπάλους και πρωταγωνιστούν στην φαντασμαγορική Κρουέλα, τη νέα live-action υπερπαραγωγή της Disney.
Η ταινία διηγείται, για πρώτη φορά, τα γεγονότα που οδήγησαν στη γέννηση της έκρυθμης και διαβόητης κακιάς με τη διεστραμμένη αδυναμία στα σκυλιά της Δαλματίας, της θρυλικής Κρουέλα ντε βιλ.

Trailer: 

Fast & Furious 9: Μαχήτες των Δρόμων

Προβολές: Παρασκευή 25/6, Τρίτη 29/6, Τετάρτη 30/6 στις 20.50

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν
Σενάριο: Ντάνιελ Κέισι
Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Τζον Σένα, σαρλίζ θερόν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελεν Μίρεν, Ταϊρέζ Γκίμπσον, Κρις "Λούντακρις" Μπρίτζες
Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτός ο άνδρας τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69