tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στράτος Τζίτζης: Ένας αναρχικός του σινεμά

Συνεχίζεται δυναμικά, η μετάδοση των podcast που δημιούργησε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σε συνεργασία με το pod.gr Στο σημερινό podcast της Τετάρτης 2/12, ο σκηνοθέτης - συγγραφέας Στράτος Τζίτζης συνομιλεί με την Ντοκιμαντερίστρια - Μοντέζ Κατερίνα Μάρθα Κλάρκ.

Στράτος Τζίτζης: Ένας αναρχικός του σινεμά

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Στράτος Τζίτζης συνομιλεί με τη ντοκιμαντερίστρια μοντέζ Κατερίνα Μάρθα Κλάρκ. Από τα παιδικά βιώματα της κοινωνικής μετάβασης της Βέροιας σε αστική περιοχή και την έντονη δραστηριοποίηση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στα αναρχοαυτόνομα φοιτητικά χρόνια παρέα με τον Άσιμο. Και από την γνωριμία με τον Παντελή Βούλγαρη, στην μετέπειτα ενασχόληση με την κινηματογραφική σκηνοθεσία, την απογοήτευση με το ελληνικό κατεστημένο και το κυνήγι του κινηματογραφικού ονείρου στο Βερολίνο.

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 ο σκηνοθέτης - συγγραφέας Στράτος Τζίτζης συνομιλεί με την Ντοκιμαντερίστρια - Μοντέζ Κατερίνα Μάρθα Κλάρκ

Πρόκειται για τη σειρά των podcasts που δημιούργησε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σε συνεργασία με το pod.gr , όπου επιστήμονες, επαγγελματίες, δημιουργοί της Βέροιας μοιράζονται μαζί μας τις ιστορίες τους, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όπως το ζήσανε και το οραματίζονται.

Συντονιστείτε διαδικτυακά στο http://future.libver.gr/podcasts/ και στο https://www.pod.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69