tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Scooby Doo" και "Η Δίκη των 7 του Σικάγου" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ (1/10 - 7/10). Αναλυτικά:

SCOOBY DOO! (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές: Παρασκευή 2/10, Σάββατο 3/10 και Κυριακή 4/10 στις 18.30

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΙ ΣΕΡΒΟΝ
Σενάριο: ΚΕΛΙ ΦΡΙΜΟΝ ΚΡΕΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΥΡΩ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πώς ξεκίνησε μία από τις πιο διάσημες φιλίες της ιστορίας; Όταν ένα αδέσποτο, αξιαγάπητο κουτάβι συνάντησε ένα μοναχικό αγόρι με το όνομα Σάγκι. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους επίδοξους, νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βίλμα και Δάφνη για να δημιουργήσουν τη φημισμένη Mystery Inc. Τώρα, μετά από εκατοντάδες εξιχνιάσεις μυστηρίων, ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό μυστήριο της καριέρας τους: μία πλεκτάνη που ετοιμάζεται να εξαπολύσει στον κόσμο ένα επικίνδυνο σκύλο φάντασμα, τον διαβόητο Κέρβερο. Αυτός ο αγώνας δρόμου, για να αποφευχθεί το τέλος του κόσμου, οδηγεί στην απρόσμενη ανακάλυψη ότι ο Σκούμπι Ντου δεν είναι απλώς ένα αδέσποτο, αλλά ένας ήρωας με επικό πεπρωμένο.

Trailer: 

Η Δίκη των 7 του Σικάγου (Υποψήφια για OSCAR) - The Trial of the Chicago 7

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν
Ηθοποιοί: Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν, Σάσα Μπάρον Κοέν, Ντάνι Φλάχερτι, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Μάικλ Κίτον, Φρανκ Λανγκέλα, Τζον Κάρολ Λιντς, Έντι Ρεντμέιν, Νόα Ρόμπινς, Μαρκ Ράιλανς, Άλεξ Σαρπ, Τζέρεμι Στρονγκ

Προβολές : Πέμπτη 1/10 – Δευτέρα 5/10 – Τρίτη 6/10 – Τετάρτη 7/10 στις 20.30
Παρασκευή 2/10 – Σάββατο 3/10 – Κυριακή 4/10 στις 21.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Η Δίκη των 7 του Σικάγου» ακολουθεί τα πραγματικά γεγονότα του 1968, όπου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο, οι αντι-πολεμικές διαδηλώσεις στους δρόμους για όσα συνέβαιναν στο Βιετνάμ πήραν μεγάλες διαστάσεις (όπως σήμερα οι αντίστοιχες του #BlackLivesMatter) και η κυβέρνηση του Λίντον Τζόνσον έδωσε το σήμα για πλήρη καταστολή - κάτι που τις μεταμόρφωσε σε εξέγερση. Επί πέντε μέρες και πέντε νύχτες, το Σικάγο καιγόταν.

Ακολούθησαν συλλήψεις. Η Πολιτεία κατέληξε σε 7 (αρχικά 8) βασικούς κατηγορούμενους που τους χαρακτήρισε «τρομοκράτες», οι οποίοι με σχέδιο και στόχο, κατεύθυναν τον όχλο σε βίαιη εξέγερση. Η Δίκη των 7 του Σικάγο έμεινε ιστορική, καθώς οι κατηγορίες συνωμοσίας και τρομοκρατίας δεν μπόρεσαν να σταθούν, αλλά και πάλι ο δικαστής Τζούλιους Χόφμαν φρόντισε να τους καταδικάσει σε παράλογες ποινές για «ασέβεια προς το δικαστήριο». Κι αυτό ανατράπηκε στη διαδικασία της έφεσης, με πλήρη αθώωση των κατηγορούμενων για όλες τις κατηγορίες.

Με ένα λαμπερό καστ που ερμηνεύει τους 7 κεντρικούς ρόλους (ανάμεσα στους οποίους συναντάμε τους Σάσα Μπάρον Κοέν, Εντι Ρεντμέιν, Τζέρεμι Στρονγκ, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ κι άλλους) η ταινία κατευθύνεται για να διεκδικήσει τη θέση της ανάμεσα στα στιβαρά δράματα που θα μας απασχολήσουν του χρόνου και θα πάρουν φόρα για τα μεγάλα βραβεία.

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69