tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σταρ: Κοινωνική ταινία, δωρεάν κρασί & μειωμένη τιμή

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 20.30, στον Κινηματογράφο Σταρ, με κερασμένο κρασί στην είσοδο πριν την έναρξη της ταινίας,απολαύστε μια υπέροχη ταινία με την παρέα σας σε μειωμένη τιμή! Η ταινία που θα προβληθεί είνει "Το Ξέρουν Όλοι - Todos lo Saben (Everybody Knows)" του Ασγκάρ Φαραντί.

Σενάριo/Σκηνοθεσία: Ασγκάρ Φαραντί

Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρικάρντο Νταρίν

Επιλέγοντας στο λαμπερό all star cast τους Ισπανούς χολιγουντιανούς αστέρες Penelope Cruz (Murder on the Orient Express), Javier Bardem (Loving Pablo) και τον Αργεντινό σούπερσταρ Ricardo Darin (Ο Πιλότος), υπογράφει και το σενάριο τοποθετώντας την ιστορία του σε ένα χωριό του ισπανικού Βορρά εκεί όπου επιστρέφει μετά από χρόνια μαζί με την έφηβη κόρη της και τον μικρότερο γιο της, η 40χρονη Λάουρα για το γάμο της αδερφής της.

Παντρεμένη στην Αργεντινή με έναν πλούσιο επιχειρηματία ο οποίος μένει πίσω για δουλειές, η Λάουρα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τον παλιό μεγάλο νεανικό της έρωτα Πάκο.

Το γαμήλιο γλέντι αρχίζει κι ενώ όλοι διασκεδάζουν, ένα ξαφνικό blackout θα διακόψει τους χορούς.

Όταν το ρεύμα επανέρχεται, η Λάουρα θα βρεθεί ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης διαπιστώνοντας την εξαφάνιση της κόρης της.

Απεγνωσμένη θα ζητήσει στήριγμα στον Πάκο κι εκείνος θα σπεύσει να την βοηθήσει, αλλά η συνεργασία τους θα ξυπνήσει δυσάρεστες αναμνήσεις και ένοχα μυστικά του παρελθόντος.

Στιβαρός αφηγητής και επιδέξιος σκηνοθέτης, ο Farhadi δεν θα μπορούσε να μην επιδείξει κι εδώ τις ικανότητες του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69