tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Ο μικροπόδαρος", "Ένα αστέρι γεννιέται" και "Venom" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 4/10/18 έως την Τετάρτη 10/10/18. Αναλυτικά:

Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) SMALLFOOT

Προβολές: Πέμπτη – Παρασκευή –Σάββατο - Κυριακή στις 17.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΚΑΡΕΪ ΚΕΡΚΠΑΤΡΙΚ , Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

Trailer: 

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - A STAR IS BORN

Υποψήφια για OSCAR καλύτερης ταινίας 2018

9/10 στο imdb

Ταινία ορόσημο στο επίσημο σαλόνι της 7ης Τέχνης.

Προβολές: Πέμπτη 4/10 – Δευτέρα 8/10 – Τρίτη 9/10 - Τετάρτη 10/10 στις 21.00
Παρασκευή 5/10 – Σάββατο 6/10 – Κυριακή 7/10 στις 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ
Σενάριο: ΕΡΙΚ ΡΟΘ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ & ΓΟΥΙΛ ΦΕΤΕΡΣ
Ηθοποιοί: ΣΑΜ ΕΛΙΟΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, LADY GAGA

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Στο ριμέικ θ' ακούσουμε πολλά τραγούδια που έγραψε η Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ κι άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Λούκας Νέλσον, Τζέισον Τζελ και Μαρκ Ρόνσον.

Άλλωστε η «πριγκίπισσα» του ποπ πενταγράμμου Gaga, κατά κόσμο Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα, έπειτα από μικρό-εμφανίσεις της στην μικρή και την μεγάλη οθόνη καταφθάνει φουριόζα στο άσπρο πανί, κρατώντας σφιχτά την περσινή Χρυσή Σφαίρα που κέρδιζε για την ερμηνεία της στην πετυχημένη, τηλεοπτική σειρά «American Horror Story», πανέτοιμη να κατακτήσει τα πλήθη στον κινηματογραφικό ρόλο που απέρριψε η Μπγιονσέ. Remake τρις για το «A Star is Born» και με τα μάτια δεμένα προς την επιτυχία βαδίζει ο τετράκις υποψήφιος για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ. Κόκκινα χαλιά και βραβεία εν όψει!

Αποδεικνύοντας τη μοναδική ικανότητα του Χόλιγουντ να ανανεώνει και να διαιωνίζει τη μυθολογία του, το νέο «A Star Is Born» είναι κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα, αποτυπώνοντας τόσο το zeitgeist μιας εποχής που θέλει τους αστέρες της τσαλακωμένους, γήινους και ανθρώπινους, όσο και τη διαχρονικότητα του παραμυθιού ενός αναλλοίωτου από το χρόνο ρομάντζου. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κατάφερε με αξιοθαύμαστη συνέπεια να διατηρήσει αυτήν την ισορροπία, και η Lady Gaga είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στο να προστεθεί στο πάνθεον αυτών που έχουν πετύχει το EGOT, την τετραπλή δηλαδή διάκριση με τα τέσσερα σημαντικότερα βραβεία (Εμμυ, Γκράμι, Οσκαρ και Τόνι).

Trailer: 

VENOM (Marvel) σε 3D και 2D προβολές.

Σε απλές 2D Προβολές: Πέμπτη 4/10 – Δευτέρα 8/10 – Τρίτη 9/10 – Τετάρτη 10/10 στις 21.00 και Σάββατο 6/10 – Κυριακή 7/10 στις 19.15 και 21.45

Σε 3D προβολές: Παρασκευή 5/10 στις 21.45 και Σάββατο 6/10 στις 19.15

Σκηνοθεσία: ΡΟΥΜΠΕΝ ΦΛΑΪΣΕΡ
Σενάριο: ΚΕΛΙ ΜΑΡΣΕΛ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Tom Hardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.

Αν ο Spider-Man θεωρείται από πολλούς ο πιο αγαπημένος ήρωας της Marvel, τότε σίγουρα o Venom, το alter-ego του Εντι Μπροκ, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κακούς.

H Sony εγκαινιάζει το «Spiderverse», με ταινίες που έχουν για πρωταγωνιστές ήρωες προερχόμενους αποκλειστικά από το σύμπαν του Σπάιντερμαν (αλλά χωρίς την παρουσία του Ανθρώπου-Αράχνη) με ένα spinoff εστιασμένο σε έναν από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του, τον Venom (θα ακολουθήσει κι ένα ακόμη, ξεχωριστό, με αντιήρωα τον βαμπίρ Μόρμπιους).

Ο Τομ Χάρντι υποδύεται τον Eντι Μπροκ (τον είχε υποδυθεί στο «Spider-Man 3» του Σαμ Ράιμι ο Τόφερ Γκρέις), ο οποίος μεταμορφώνεται σε παρανοϊκό υπερδύναμο ον μετά την επαφή του με έναν εξωγήινο ξενιστή που αποδεσμεύει τις χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του.

Μαζί με τον Τομ Χάρντι πρωταγωνιστούν η Μισέλ Γουίλιαμς και ο Ριζ Αχμεντ - στην πρώτη τους εμφάνιση σε υπερηρωική ταινία.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69