tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Ο μικροπόδαρος", "Ο Johnny English ξαναχτυπά", "Η παρείσφρηση" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 27/9/18 έως την Τετάρτη 3/10/18. Αναλυτικά:

Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) SMALLFOOT

Προβολές: καθημερινά στις 18.00

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΚΑΡΕΪ ΚΕΡΚΠΑΤΡΙΚ , Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

Trailer: 

Ο JOHNNY ENGLISH ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Με τον γνωστό σε όλους μας (Mr.Bean)

Προβολές: καθημερινά στις 21.00

Σάββατο 29/9 στις 19.45 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΚΕΡ
Σενάριο: ΝΙΛ ΠΕΡΒΙΣ & ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΟΥΕΪΝΤ
Ηθοποιοί: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ, ΜΠΕΝ ΜΙΛΕΡ, ΟΛΓΚΑ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Ο ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς! Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Όλγκα Κιριλένκο, που προσπαθεί να του βάλει ”φρένο”, αλλά ο οδοστρωτήρας Johnny English δε σταματά να προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Επίσημο site: http://www.johnnyenglishmovie.com/ 
Trailer: 

Η ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ - BLACKkKLANSMAN

Υποψήφια για OSCAR καλύτερης ταινίας 2019
Μέγα Βραβείο Φεστιβάλ Καννών ταινίας 2019
Χρυσός Φοίνικας (Φεστιβάλ Καννών) ταινίας 2019
Καλύτερη Σκηνοθεσία ταινίας 2019
Α’ Ανδρικός Ρόλος 2019
Β’ Ανδρικός Ρόλος 2019
Καλύτερο Σενάριο (Διασκευασμένο) ταινίας 2019
Prix du Public UBS ταινίας 2019
Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερης ηθοποιού 2019
Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερου ηθοποιού 2019
Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερου σκηνοθέτη 2019
Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερου σεναρίου 2019
Βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών 2019
Variety Piazza Grande Award 2019
Ώρα προβολής: καθημερινά στις 21.00

Σκηνοθεσία: ΣΠΑΪΚ ΛΙ
Σενάριο: ΤΣΑΡΛΙ ΓΑΤΣΤΕΛ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΑΜΠΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΕΒΙΝ ΓΟΥΙΛΜΟΤ & ΣΠΑΪΚ ΛΙ
Ηθοποιοί: ΧΑΡΙ ΜΠΕΛΑΦΟΝΤΕ, ΤΟΦΕΡ ΓΚΡΕΪΣ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΚΟΡΕΪ ΧΟΚΙΝΣ, ΤΖΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι «BlacKkKlansman» ήδη θεωρείται από αρκετούς η καλύτερη ταινία του σκηνοθέτη εδώ και χρόνια. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, μιλάει για την απίστευτη ιστορία ενός μαύρου αστυνομικού στις αρχές της δεκαετίας του ’70 που εισβάλει στη Κου Κλουξ Κλαν, μιλώντας ταυτόχρονα για τον έμφυτο ρατσισμό της Αμερικής, που μοιάζει να διογκώνεται ολοένα και περισσότερα τα τελευταία χρόνια λόγω Τραμπ, ξεμπροστιάζοντάς τον με το χιούμορ και την ωριμότητα που έχει μια ταινία του Λι. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στις Κάννες και κέρδισε διθυραμβικές κριτικές τόσο για τον πρωταγωνιστή της Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, όσο και για την δουλειά του Λι, ο οποίος παραμένει και αδικημένος των Οσκαρ.

Με μια πολιτική κωμωδία τοποθετημένη στα '70ς, ο Σπάικ Λι επιτίθεται στον αμερικανικό ρατσισμό κάθε εποχής, απροκάλυπτα, έξω απ' τα δόντια και με ακαταμάχητο στιλ.

Το «BlacKkKlansman», η καλύτερη ταινία του εδώ και χρόνια και μια από τις ωραιότερες του Φεστιβάλ, ξεκινά με το «Οσα Παίρνει ο Ανεμος», τη σκηνή όπου η Σκάρλετ Ο' Χάρα ψάχνει απεγνωσμένα ανάμεσα στην τεράστια έκταση των τραυματιών του εμφυλίου. Και τελειώνει με σκηνές από έναν άλλο εμφύλιο, αυτόν που έγινε πέρσι, το 2017, στη Σάρλοτσβιλ.

Το «BlacKkKlansman» βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, τόσο ακραία που μοιάζουν υπερβολικά.

Στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν η «οργάνωση της λευκής υπεροχής» μοιάζει παντοδύναμη και οι Μαύροι Πάνθηρες καλούν τον κόσμο τους στα όπλα, ένας μαύρος αστυνομικός, ο Ρον Στάλγουερθ, αναλαμβάνει να διεισδύσει στην Κου Κλουξ Κλαν του Κολοράντο. Οχι μόνος του φυσικά, γιατί πώς θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός από την οργάνωση, αλλά με τη συνεργασία του Φλιπ, του Εβραίου λευκού συναδέλφου του. Οι δυο τους, με τόσα κοινά όσα και διαφορετικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν το αχτύπητο δίδυμο («εγώ θα είμαι ο λόγος, εσύ το πρόσωπο»), που θα φέρει την Αμερική στο δρόμο της ισότητας και τον Νόμο στο δρόμο του δικαίου. Τουλάχιστον για πολύ λίγο. Ο Σταλγουόρθ και ο Ζίμερμαν με αυτό τον τρόπο θα συνεργαστούν σαν αστυνομικό ντουέτο, με σκοπό να καταστρέψουν εκ των έσω την οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν, η οποία έχει άμεσο στόχο να διασπείρει την βίαιη ρητορική της στο ευρύ αμερικάνικο ακροατήριο.

Η ταινία του είναι η πληθωρικότητα στα καλύτερά της. Μια ιδανική επιλογή στους πρωταγωνιστές (ο Ανταμ Ντράιβερ ίσως και στον καλύτερο ρόλο του κι ο Τζον Ντέιβιντ - γιος του Ντενζέλ - Γουόσινγκτον) και ένα απολαυστικό ρεπερτόριο δευτεραγωνιστών (από τον Τόφερ Γκρέις ως τον παλιό μόνιμο του Χαλ Χάρτλεϊ, Ρόμπερτ Τζον Μπερκ), δίνει τη βάση για ν' απλώσει ο Σπάικ Λι το πέπλο της ατμόσφαιράς του.

Φωτογραφία ζεστή, '70ς, εσωτερικά φλεγόμενη, ρούχα ταυτισμένα με την εποχή της αντίρρησης, λυγερά νεανικά κορμιά, όχι, όχι λευκά, που μεταδίδουν την ορμή και τον αισθησιασμό τους, εμβόλιμες γραφιστικές σφραγίδες, μουσική που διανύει το φάσμα του μαύρου ρυθμού της δεκαετίας με την άνεση του γνώστη. Ενα μοναδικό και μεταδοτικό coolness που ο Σπάικ Λι έχει έμφυτο και μεταφέρει στο σινεμά του ακέραιο και που μπορεί να μεταμορφώσει μια πολιτική κωμωδία στο πιο σέξι δίωρο.

Κατηγορώ στον Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώ μέχρι εξευτελισμού στους ρατσιστές, αλλά και στο αμερικανικό πολιτικό και αστυνομικό Σύστημα. Κατηγορώ έξω από τα δόντια, χωρίς διακριτικότητα ή υπονόμευση ή τεχνάσματα: κατά μέτωπο και με το βλέμμα στην ευθεία. Σινεμά επίκαιρο, της ώρας, αλλά με την ψυχραιμία του ανθρώπου που, έτσι κι αλλιώς, εδώ και δεκαετίες, μ' αυτό ακριβώς ασχολείται, γι' αυτό φωνάζει με την κάμερά του κι αυτό διεκδικεί. Και, ταυτόχρονα, σινεμά τόσο όμορφο, δυνατό στις εικόνες του, στιλάτο, πολύχρωμο, βαθιά μαύρο. Με το ύφος και το ήθος ενός αληθινού soul brother που μας κάνει να τον αγαπάμε και να τον θαυμάζουμε ξανά

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69