tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκρίν" και ο "Μαγεμένος πρίγκιπας" στο Σταρ

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 23/8/18 έως την Τετάρτη 29/8/18. Αναλυτικά:

Αιθ1: (κλιματίζεται)

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - CHARMING (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Κάθε μέρα στις 18.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπερ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική!

Επίσημο site: https://www.3qumedia.com/charming 

Trailer: 

ΘΕΡΙΝΗ Αίθουσα (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκρίν – The Bookshop

Προβολές: Κάθε μέρα στις 21.15

Η ταινία «The Bookshop» θριάμβευσε στα Βραβεία Goya

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού, το «The Bookshop», είναι ο μεγάλος νικητής των 32ων Βραβείων Goya, που απονεμήθηκαν στο Madrid Marriott Auditorium Hotel, στη Μαδρίτη.

Η ταινία που έχει συνεπάρει κριτικούς και θεατές – έχοντας ήδη κάνει 2.9 εκατομμύρια δολάρια στο ισπανικό box office – απέσπασε τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς:

• Καλύτερη Ταινία

• Καλύτερη Σκηνοθεσία, για την Ιζαμπέλ Κοϊξέ

• Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο, για την Ιζαμπέλ Κοϊξέ

Το «The Bookshop» είναι η δεύτερη αγγλόφωνη ταινία στην ιστορία που καταφέρνει να αποσπάσει το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας στα Βραβεία Goya.

Λίγα λόγια για την ταινία: Μία γυναίκα σε μία επαρχιακή πόλη στην Αγγλία του 1959 αποφασίζει, αντιμετωπίζοντας τη μήνη των ντόπιων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο. Μια απόφαση που εξελίσσεται σε πολιτικό ναρκοπέδιο. Εκθέτοντας τους κατοίκους σε ριζοσπαστικά αριστουργήματα της εποχής, όπως τη «Λολίτα» του Ναμπόκοφ και το «Φάρεναϊτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι, προετοιμάζει το έδαφος της αφύπνισης για τη συντηρητική αυτή πόλη.

Στη συγκλονιστική ιστορία που σκηνοθετεί και υπογράφει η ταλαντούχα Ιζαμπέλ Κοϊξέ, πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Μπιλ Νάι, η πολυαγαπημένη στο ελληνικό κοινό Έμιλι Μόρτιμερ και η υποψήφια για Όσκαρ – για την ταινία «Το Γλυκό στο Τέλος» (2004) – Πατρίσια Κλάρκσον.

Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ.

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Ιζαμπέλ Κοϊξέ, Ηθοποιοί: Έμιλι Μόρτιμερ, Μπιλ Νάι, Πατρίσια Κλάρκσον

Μια γλυκόπικρη νοσταλγική ταινία με συμβολισμούς και αγάπη για το βιβλίο

Μια δραματική, νοσταλγική ταινία που βασίζεται στο best-seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ και απέσπασε 3 βραβεία στα φετινά Goya Awards (τα αντίστοιχα ισπανικά των Oscars): Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Διασκευασμένου Σεναρίου.

Η ταινία δημιουργεί αναμφίβολα έναν γλυκόπικρο αέρα νοσταλγίας και αναδύει ένα παλιομοδίτικο άρωμα πατώντας σε μια τετριμμένη συνταγή που σίγουρα θα σας θυμίσει το «Chocolat» του Λάσε Χάλστρομ.

Ταυτόχρονα, η ταινία αναδεικνύει μια σειρά από σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν τον λογοτεχνικό κόσμο: τον κίνδυνο της ολοκληρωτικής εξαφάνισης των μικρών βιβλιοπωλείων που σταδιακά αλλά αδιάκοπα αντικαθίστανται από μεγάλες αλυσίδες με μοναδικό στόχο την κερδοφορία, την ανάγκη για ελευθερία έκφρασης και πλουραλισμό και, κυρίως, την αξίας της αγνής καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια πανέμορφη και νοσταλγική ταινία εποχής, γυρισμένη στη Βόρεια Ιρλανδία που σίγουρα θα σας κάνει να αγαπήσετε το διάβασμα και τα βιβλία και να μισήσετε τους ανθρώπους, που χάρη στην εξουσία τους, βάζουν τρικολοποδιά σε νέες ιδέες και όνειρα για έναν καλύτερο και λιγότερο συντηρητικό κόσμο.

Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά έχει γράψει η Πενέλοπε Φιτζέραλντ: «Ένα καλό βιβλίο είναι το νόημα της ζωής για κάθε σπουδαίο άνθρωπο, πολύτιμο και αγαπημένο με στόχο τη ζωή κι ακόμα παραπέρα, και ως τέτοιο είναι οπωσδήποτε ένα απαραίτητο αγαθό».

Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα όνειρα και ότι, ναι μεν αξίζει να τα κυνηγάς και να ρισκάρεις, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι, γιατί πολλές φορές κάποιοι έχουν ισχυρότερα όνειρα από εσένα.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69