tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Η αποπλάνηση" στο θερινό Σταρ

Ανακοινώθηκε από το Σταρ το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 13/7/17 έως την Τετάρτη 19/7/17. Αναλυτικά:

Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ - THE BEGUILED - (ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ)

Η νέα αινιγματική ταινία αποπλάνησης της Σοφία Κόπολα
(The Virgin Suicides, Lost In Translation),΄
Ώρα προβολής: 21.15

Η ταινία με την οποία απέσπασε στις Κάννες το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας η Σοφία Κόπολα, βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του Τόμας Κάλιναν.

Η Κόπολα έχει ενισχύσει το στοιχείο του σασπένς και την υποβλητική, γοτθική ατμόσφαιρα, η Νικόλ Κίντμαν είναι για άλλη μία φορά αφοπλιστική, ενώ η ταινία πιθανότατα θα κάνει αισθητή την παρουσία της και στα επερχόμενα Όσκαρ.

Η ταινία The Beguiled έχει μια παράξενη φεστιβαλική διαδρομή: το πρωτότυπο φιλμ του 1971, σε σκηνοθεσία Ντον Σίγκελ, με τον Κλιντ Ίστγουντ, είχε προταθεί για το Φεστιβάλ Καννών εκείνης της χρονιάς με τη μεσολάβηση του επιδραστικού παράγοντα Πιερ Ρισιάν, αλλά οι Αμερικανοί παραγωγοί αρνήθηκαν τη συμμετοχή. Σαράντα έξι χρόνια μετά, το remake της Σοφία Κόπολα βρήκε μια θέση στο Διαγωνιστικό Τμήμα και τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας μόλις η δεύτερη γυναίκα που το καταφέρνει.

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα.
Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ανγκουρί Ράις, Κόλιν Φάρελ, Ούνα Λόρενς
Όσα διαδραματίζονται εντός του συνθέτουν μια μικρογραφία της αιώνιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο φύλα, βασισμένης στη σεξουαλική καταπίεση που οδηγεί σε απρόβλεπτες συνέπειες.

Περίληψη: Ενώ βρίσκεται φυλακισμένος στο Ομοσπονδιακό οικοτροφείο θηλέων, ένας τραυματισμένος στρατιώτης κερδίζει με τον τρόπο του τις καρδιές των μοναχικών γυναικών. Σύντομα,, το σπίτι καταλαμβάνεται από ερωτική ένταση, αντiπαλότητες και μία αναπάντεχη τροπή των γεγονότων.
Η ατμοσφαιρική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τόμας Κάλιναν, αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη (Κόλιν Φάρελ) που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, και συγκεκριμένα το 1864, βρίσκει καταφύγιο, ώσπου να αναρρώσει, σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων στη Βιρτζίνια, όπου τον περιθάλπουν ως ηθικό τους χρέος. Η παρουσία του εκεί, όμως, ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου (Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ), καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν ακόμα και στα άκρα.

Εκδήλωση με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, και Μειωμένη τιμή στην Θερινή αίθουσα.
Ραντεβού με το «Σινεφίλ» κοινό για την νέα αινιγματική ταινία αποπλάνησης της Σοφία Κόπολα, με ΔΩΡΕΑΝ κρασί για όλους, και μειωμένη τιμή 6€ μόνο για την Πέμπτη 13/7 στην Θερινή μας αίθουσα.

Καλοκαιρινές, δροσερές αποδράσεις «Σινεφίλ» κοινό μας, Στην Θερινή αίθουσα
Η Προσφορά με την μειωμένη τιμή και Δωρεάν κρασί ΙΣΧΥΕΙ μόνο για την Πέμπτη 13/7. Η ταινία θα προβάλλεται για μια εβδομάδα (από Πέμπτη 13/7 έως Τετάρτη 19/07)

Trailer:

Spider-Man: Επιστροφή στον τόπο του (Spider-Man: Homecoming)

Ώρα προβολής: 20.30

Spiderman και Iron Man εναντίον Μάικλ Κίτον

Ο Spiderman έχει αποδειχτεί ο ανθεκτικότερος υπερήρωας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, καθώς δεκαπέντε χρόνια μετά την ενσάρκωσή του από τον Τόμπι Μαγκουάιρ στην ομώνυμη ταινία, το franchise διαρκώς ανανεώνεται με τελευταία προσθήκη το «Spiderman: Η Επιστροφή στον Τόπο του».
Ο νεαρός Τομ Χόλαντ παίρνει τη σκυτάλη απ’ τον Άντριου Γκάρφιλντ (ο τελευταίος... «απίθανος» Spiderman ) για να απεικονίσει τον Spidey στην εφηβική του ηλικία. Πρώτη του εμφάνιση ήταν στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», και τώρα ένα χρόνο μετά αποκτά δική του ταινία, με κατεύθυνση το νεαρό κοινό δίχως να κάνει εκπτώσεις στη δράση.
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ τον έχει υπό την προστασία του, και μαζί μάχονται κατά του Μάικλ Κίτον που θυμίζοντας... «Birdman», ερμηνεύει τον διαβολικό Vulture.

Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μαρίζα Τομέι, Ντόναλντ Γκλόβερ, Τζον Φαβρό, Μάρτιν Σταρ, Μάικλ Κίτον

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (Tom Holland) μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, αναζητεί την πρωτόγνωρη ταυτότητά του ως ιπτάμενος υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey) κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του κανούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.). Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα – αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν οτι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας- όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69