tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Το βιβλίο "Παύση" θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

Το πολιτιστικό σωματείο Αίρεσις κοι οι εκδόσεις Bookstagram θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του βιβλίου «Παύση» το οποίο προέκυψε ύστερο οπό τον πρώτο πανελλήνιο λογοτεχνικό τους διογωνισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 6.30μμ, στου Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (Αίθουσα Βέτλανς).

"Μετά την συγκέντρωση όλων των διηγημάτων από κάθε μεριά της χώρας, μετά την επιλογή των καλύτερων (όλα είναι σχετικά), μετά την δημιουργία ενός εικαστικού συλλεκτικού βιβλίου που κρατάμε πλέον περήφανα στα χέρια μας, ήρθε η στιγμή της παρουσίασής του και της βράβευσης των νικητών. Η αναμονή και η υπομονή τελείωσαν. Αυτή η γλυκιά Παύση, αυτό το μακρύ ταξίδι από τον περασμένο Αύγουστο έως σήμερα, βρίσκουν λιμάνι. Και μπορεί η όμορφη Νάουσα να μην έχει μήτε θάλασσα μήτε λίμνες, έχει όμως μια τεράστια αγκαλιά για να φιλοξενήσει μέσα της όλους τους συμμετέχοντες συγγραφείς, όλους τους νικητές, όλο τον ευαισθητοποιημένο κόσμο!

Σας περιμένουμε για να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο πολιτισμό. Να γίνει η Τέχνη σανίδα σωτηρίας γι' αυτό τον κόσμο που κάθε μέρα βουλιάζει σε βούρκους πολέμων. Να γίνει η Λογοτεχνία φως και απαρχή καλύτερων ημερών" αναφέρουν οι διοργανωτές.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69