tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο "Αόρατος εχθρός" της Αναστασίας Τόλιου θα παρουσιαστεί στην Αλεξάνδρεια

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Αναστασία Τόλιου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο “Αόρατος Εχθρός”, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, στο Coen Bar (Βετσοπούλου 34) στην Αλεξάνδρεια.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τη συγγραφέα, η Κάτια Θωμαδάκη (Καθηγήτρια Αγγλικών – Μεταφράστρια) και ο Νίκος Αλμπάνης (Συγγραφέας – Φιλόλογος)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η µυστηριώδης εξαφάνιση του πρωτότοκου γιου της Ποινικολόγου Ισµήνης Ντε Λα Βέγα ξυπνά οδυνηρές αναµνήσεις. Το ταξίδι αναζήτησής του στην Αθήνα, την φέρνει αντιµέτωπη µε πρόσωπα και γεγονότα που για χρόνια προσπαθούσε να αποφύγει.

Παρά τις αντιρρήσεις τον ανωτέρων του, ο Αστυνόµος Ορέστης Νοµικός αναλαµβάνει την υπόθεση, κι ένα ντόµινο εξελίξεων ξετυλίγει σταδιακά το κουβάρι της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Ισµήνης. Ένας αόρατος εχθρός κινεί µε µαεστρία τα νήµατα, καταστρώνοντας σχέδιο εκδίκησης, έχοντας σκοπό ζωής να την καταστρέψει. Ο εφιάλτης της Ισµήνης µόλις ξεκίνησε.

Μια ιδανική οικογενειακή ζωή γκρεµίζεται αναπάντεχα και οι σχέσεις των µελών δοκιµάζονται στο έπακρο. Μετά από ένα απρόσµενο συµβάν, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αναστασία Τόλιου γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1986 στην πόλη της Βέροιας, στην Ηµαθία. Μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια, όπου και κατοικεί µόνιµα. Είναι παντρεµένη και έχει µια κόρη.

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εργάστηκε για κάποια χρόνια ως εκπαιδευτικός πληροφορικής σε ιδιωτική σχολή πληροφορικής. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά. Η αγάπη της για τα βιβλία την οδήγησε να ξεκινήσει το συγγραφικό της ταξίδι στα δεκαοκτώ της χρόνια, καταφέρνοντας να γράψει αρκετούς τίτλους βιβλίων χωρίς να πάρει την απόφαση να τους εκδώσει.

Από τις εκδόσεις Πηγή κυκλοφορεί, επίσης, το µυθιστόρηµά της «Το Μονοπάτι της Λησµονιάς».

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69