tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφορεί το νέο ανανεωμένο "Γλωσσάρι της Αιμοκάθαρσης" των Παντελή Χατζή και Έλενας Καραμπή

Το «Γλωσσάρι της αιμοκάθαρσης», 1η έκδοση, κυκλοφόρησε για δωρεάν διανομή σε μονάδες αιμοκάθαρσης σε όλη την Ελλάδα. Δημόσιες και ιδιωτικές, τον Φεβρουάριο του 2021. Η αποδοχή από νεφροπαθείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων, ήταν μεγάλη. Το δέχτηκαν με μεγάλη χαρά, καθώς δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο.

«Είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των συν-ασθενών μας που ξεκινάνε τώρα αιμοκάθαρση, αφού μπορούν να μάθουν τα πάντα για την θεραπεία τους, χωρίς να ρωτάνε τους γιατρούς», αναφέρουν οι συγγραφείς, Έλενα Μαγιάτη – Καραμπή και Παντελής Χατζής.

Πλέον είναι έτοιμη η 2η έκδοση, η οποία είναι πλήρως ανανεωμένη, αναβαθμισμένη, εικονογραφημένη. Ενδεικτικά να αναφέρεται ότι η πρώτη, είχε 24 σελίδες, ενώ η 2η έκδοση, φτάνει περίπου τις 85.

Την ιατρική επιμέλεια, έκανε ο ιατρός νεφρολόγος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών, Θεόδωρος Χήρας.

Το «Γλωσσάρι της αιμοκάθαρσης» εκδίδεται με την σφραγίδα του εκδοτικού οίκου Writers International Edition, υπεύθυνη του οποίου είναι η Ειρήνη Ντούρα Καββαδία, και υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Φιλανθρωπικό Οργανισμό.

glosari karampi

Οι δύο συγγραφείς φέτος συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ "Panorama 2023", από τον Writers Capital Foundation, με το συγκεκριμένο βιβλίο, στην κατηγορία Golden Book Awards.

glosari xatzis

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69