tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το παραμύθι «Η Ποντικίνα η Πικασίνα» θα παρουσιαστεί στην Αλεξάνδρεια

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας « ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ » διοργανώνει την παρουσίαση του παραμυθιού της Αδαμίδου Ευδοξίας, ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας και επιστημονικής συνεργάτη του σωματείου, το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 17:30 πμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

«Η Ποντικίνα η Πικασίνα», ένα παραμύθι που μιλάει για την εσωτερική δύναμη της ψυχής, τα όνειρα και τους στόχους που μπορεί να έχει κάποιος με μοναδικό σκοπό να τα πραγματοποιήσει.

Στην παρουσίαση θα μιλήσει η συγγραφέας και η πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Καραγιάννη Έφη,

Ο Γάκος Σωτήριος,εκπαιδευτικός Φιλόλογος του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, η Κωστίκα Ιωάννα, φιλόλογος του Γυμνασίου Καβάσιλας και η Πιτσαρή Κατερίνα γυμνάστρια στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας με ομάδες μαθητών των σχολείων θα μιλήσουν για τη διαφορετικότητα και για το πώς βίωσαν οι μαθητές τη συνύπαρξη με τους αθλητές με αναπηρίες..

Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρικό δρώμενο με τη συμμετοχή αθλητών του σωματείου και μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας υπό την επιμέλεια του Γάκου Σωτήρη, φιλόλογου.

Το παραμύθι θα αφηγηθεί ο Αδαμίδης Γιώργος και την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά η παιδική – εφηβική χορωδία «Μελισσάνθη» με την επιμέλεια της μαέστρου Θεοδωρίδου Ελένης.

Το συντονισμό έχει αναλάβει ο Παπαγεωργίου Κυριάκος, διευθυντής ΕΝΕΕΓΥΛ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69