tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναστολή λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας την περίοδο του lockdown

Σύμφωνα με την απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων με Αριθμ.ΔΙα/Γ.Π.οικ. 69863 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας αναστέλλει τις υπηρεσίες της (αναγνωστήρια, χρήση κοινόχρηστων υπολογιστών, δανεισμό –επιστροφή βιβλίων) οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία στους χώρους της, μέχρι  τις 30.11.2020 .

H ημερομηνία επιστροφής όλων των δανεισμένων τεκμηρίων παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία επαναλειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

"Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας https://www.libver.gr όπου θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://future.libver.gr/    Έχουμε ετοιμάσει για εσάς ποικίλες  και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαδικτυακές εκδηλώσεις με επίκεντρο τη Βέροια και τους ανθρώπους της, για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2020.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, άλλου είδους ερώτημα και διαρκή ενημέρωση,παρακαλώ επικοινωνήστε με τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ,

https://www.libver.gr  και  https://www.facebook.com/libveria/

τηλ. 2331024494, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Δευτέρα – Παρασκευή 8.00π.μ.-15.00μ.μ." αναφέρει η ανακοίνωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69