tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της συλλογής διηγημάτων "Metal Chapters Vol.2" των Γ. Δάμτσιου, Μ. Δημητριάδη, R. Rovento

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της μοναδικής συλλογής διηγημάτων, "Metal Chapters Vol.2" των Γιώργου Δάμτσιου, Μάριου Δημητριάδη, Roger Rovento, που αντλούν την έμπνευσή τους από στίχους τραγουδιών πασίγνωστων metal συγκροτημάτων, έπειτα από επίσημη συνεργασία μαζί τους!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η λογοτεχνία και η metal µουσική διασταυρώνουν ξανά τους δρόµους τους δηµιουργώντας ένα φαντασµαγορικό αποτέλεσµα. Ιστορίες που υπήρχαν κρυµµένες ανάµεσα σε στίχους τραγουδιών καταγράφονται στο χαρτί, ενώ διηγήµατα συγγραφέων αφήνουν το αποτύπωµά τους στο πεντάγραµµο.

Ο Μάριος Δηµητριάδης και ο Ναουσαίος Γιώργος Δάµτσιος ήρθαν σε επαφή µε δέκα πασίγνωστα metal συγκροτήµατα και κατόπιν συνεννόησης µαζί τους έγραψαν διηγήµατα βασισµένα σε στίχους αγαπηµένων τους τραγουδιών. Αντίστοιχα, ο επίσης Ναουσαιός Roger Rovento των Xelyruth επικοινώνησε µε πέντε διάσηµους συγγραφείς και δηµιούργησε µουσικές συνθέσεις βασισµένες σε διηγήµατά τους.

Το βιβλίο περιλαµβάνει συνολικά δεκαπέντε διηγήµατα καθώς και τους στίχους που τα συνοδεύουν, ενώ στο ένθετο CD υπάρχουν οι πέντε συνθέσεις των Xelyruth.

Κάντε το κλικ!
website: https://themetalchapters.weebly.com/
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RX-Jnzf72Fg

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Γιώργος Δάµτσιος γεννήθηκε το 1978 και µένει στη Νάουσα Ηµαθίας µε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Παίζει µπάσο στο Heavy Metal συγκρότηµα Silent Vortex ενώ αποτέλεσε ιδρυτικό µέλος του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria. Πραγµατοποιεί σεµινάρια δηµιουργικής γραφής για λογαριασµό της Επιτροπής Ισότητας του Δήµου Νάουσας. Έχει κυκλοφορήσει οχτώ βιβλία και έχει συµµετάσχει σε δέκα συλλογές διηγηµάτων.

Βρείτε τον στο προσωπικό του site: georgedamtsios.com

- - -  

Ο Μάριος Δηµητριάδης κατάγεται από τον Ασκό Θεσσαλονίκης και έχει κάνει σπουδές γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο. Παίζει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα και είναι µέλος του metal συγκροτήµατος Asfodelos. Αποτελεί έναν από τους ιδρυτές του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria και αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα Nyctophilia. Λατρεύει τη λογοτεχνία και έχει εκδώσει συνολικά έξι βιβλία τρόµου και σκοτεινής φαντασίας. Πολλά διηγήµατά του έχουν διακριθεί σε διαγωνισµούς και βρίσκονται σε ανθολογίες διηγηµάτων. Οι ταινίες τρόµου, τα video games και τα ταξίδια είναι µερικές από τις αδυναµίες του. Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µόνιµα µε τη σύζυγό του.

Βρείτε τον στο προσωπικό του site: mariosdimitriadis.com

 - - - 

Ο Roger Rovento γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νάουσα. Είναι µηχανικός µοτοσυκλετών και δάσκαλος µουσικής, µε γνώσεις σε πολλά µουσικά όργανα. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία φαντασίας και τρόµου ενώ σύντοµα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο του συγγραφικό έργο.

Από µικρή ηλικία συµµετείχε σε διάφορες τοπικές µπάντες µε τις οποίες και πραγµατοποίησε πολλές συναυλίες. Το 2017 δηµιούργησε το συγκρότηµα Xelyruth, το οποίο συµµετείχε στο πρώτο µέρος του “The Metal Chapters” µε το ντεµπούτο τραγούδι, “Tremor from Below”. Ο οµότιτλος δίσκος του συγκροτήµατος αναµένεται το 2021.

Το 2020 δηµιούργησε και ένα νέο project, τους Silent Vortex. Η πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα είναι προγραµµατισµένη για το τέλος του έτους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69