tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας και την ACS

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι για το μήνα Μάϊο η εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε. θα αναλάβει τη δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον αποκλειστικά για τα  μέλη της Δημόσιας Κεντρικής  Βιβλιοθήκης της Βέροιας, που κατοικούν στη Βέροια.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι παραλήπτης του βραβείου «Πρόσβαση στη Γνώση 2010» από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation. Έχει 35.112 εγγεγραμμένα μέλη, παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα (το 2019 δάνεισε 144.406 τεκμήρια) και διαθέτει μία πλούσια συλλογή 160.000 τεκμηρίων.

Η όλη διαδικασία θα γίνει τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία. Ημερομηνία επιστροφής ορίζεται η ημερομηνία επαναλειτουργίας της βιβλιοθήκης όταν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier για τη σπουδαία κοινωνική της προσφορά, συνεισφέροντας ενεργά στην εξυπηρέτηση των αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Για δανεισμό βιβλίων, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας τηλεφωνικά στο 2331024494 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας  https://www.libver.gr/bookdelivery/ και http://www.libver.gr   email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69