tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του βιβλίου "Η τέχνη της αναπνοής" στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού "ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ " και οι εκδόσεις Αφοι Κυριακίδη, σας προσκαλούν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βεροίας στην παρουσίαση του βιβλίου ΄''Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ '' της Ελένης Παπαϊωάννου.

Ένα βιβλίο που μας βοηθά, με απλότητα, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας μέσα από τη λειτουργία της αναπνοής . Η συγγραφέας Ελένη Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Βέροια. Μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και αντλεί τις γνώσεις της μέσα από τις σπουδές της στο κέντρο Buteyko της Ρωσίας.

Την παρουσίαση θα προλογίσει η πρωταθλήτρια στο έπταθλο Σοφία Υφαντίδου .

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η αναπνοή είναι ο κρίκος που μας συνδέει με τη ζωή.

Η αναπνοή μας είναι η δική μας αλήθεια, φανερώνει τα συναισθήματά μας και κάνει εμφανές αυτό που ο νους δεν μπορεί να συλλάβει.

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει την δυνατότητα της αυτοΐασης, εφόσον του δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες. Από την αρχή της εμφάνισης μας , μάς δόθηκε η δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής· το πώς θα την χρησιμοποιήσουμε είναι η δική μας ευθύνη. Για να την αξιοποιήσουμε προς όφελος μας, πρέπει καταρχάς να την αναγνωρίσουμε και να εφοδιαστούμε με την απαραίτητη γνώση, η οποία θα μας οδηγήσει στην συνειδητοποίηση της δικής μας εσωτερικής δύναμης.

Η αναπνοή είναι ο συνδετικός κρίκος με την ζωή και, ως εκ τούτου, καθοριστικής σημασίας για την ανθρώπινη υγεία. Η αξία της αναπνοής, όσον αφορά την υγεία και την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου, αναγνωρίστηκε χιλιάδες χρόνια πριν και αποτυπώθηκε σε συστήματα, φιλοσοφίες και στην γενικότερη κουλτούρα των προγόνων μας. Νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να επαληθεύσουν την αρχαία γνώση και να επιβεβαιώσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της σωστής αναπνοής.

Οι ασκήσεις αναπνοής που περιγράφονται στο βιβλίο είναι προϊόν μελέτης της αρχαίας γνώσης και των τελευταίων επιστημονικών ανακαλύψεων.
Η αναπνοή είναι το ξεκίνημα της ζωής! Με την πρώτη μας ανάσα αντικρίζουμε αυτό τον κόσμο, στην πορεία, ακολουθώντας συνειδητά τον ρυθμό της, συντονιζόμαστε με τη συμπαντική αρμονία και την εσωτερική μας αλήθεια.

Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να ασθενούμε, να γερνάμε και να υποφέρουμε, αλλά για να ζούμε με υγεία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69