tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο πόλεμος των κάστρων" της Εύας Ιεροπούλου στη Βέροια

Το Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Τζιαμπίρη-Πυραμίδα και το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας διοργανώνουν εκδήλωση - παρουσίαση του νέου βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου "Ο πόλεμος των κάστρων", την Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 6.00 το απόγευμα  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης.

 

Το βιβλίο, με συνοδεία μουσικής, θα παρουσιάσει η συγγραφέας, Εύα Ιεροπούλου, μαζί με μικρούς μαθητές της, των τμημάτων πρώτης και δεύτερης τάξης προπαιδείας του Ωδείου Φίλιππος.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

"Θυμηθείτε πως πρίν μαλώσετε, ζήσατε αγαπημένοι μια ολόκληρη ζωή......" είπε στα δύο κάστρα η κυρία Δικαστίνα. 

Και τα δύο κάστρα έπρεπε πια να αποφασίσουν. Θα διαλέξουν την γκρίνια και τον πόλεμο ή τη χαρά, τα τραγούδια και τα κόκκινα μήλα; 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Εύα Ιεροπούλου ζει και εργάζεται στη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε γλωσσολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, μουσικοπαιδαγωγικά και βιολοντσέλο.
Με τον συνθέτη Κώστα Μπραβάκη, έχουν ιδρύσει το «Ωδείο Φίλιππος» στη Βέροια, στο οποίο διδάσκει βιολοντσέλο, και μουσική – θεατρική αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Παράλληλα ασχολείται με την παραγωγή μουσικών και θεατρικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές και συντελεστές μικρούς μαθητές, καθώς επίσης και με τη σύνθεση και παραγωγή εναλλακτικών συνθεμάτων για παιδιά. Έχει εκδώσει πέντε μουσικά CD, με δική της μουσική και στίχους και οκτώ βιβλία για παιδιά, από τα οποία τα 2 έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69