tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Ένα μεγάλο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Βιβλίου» από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

bazaar naousa

Η Βιβλιοθήκη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας στην προσπάθειά της να τονίσει την σημασία της φιλαναγνωσίας και να φέρει τους μαθητές σε επαφή με το βιβλίο, διοργανώνει για τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο «Ένα μεγάλο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Βιβλίου». Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις για το μήνα Νοέμβριο:

  • Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.30 π.μ. η κ. Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου θα παρουσιάσει το βιβλίο «Η μάγισσα Κρεμμυδομπιζέλο και οι Καροτίνοι», (Υγιεινή Διατροφή) που απευθύνεται σε μαθητές Β, Γ, και Δ΄ Δημοτικού.
  • Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. « Ότι λάμπει δεν είναι αστέρι» ο καθηγητής κ. Χάρης Τομπουλίδης θα παρουσιάσει τα αστέρια και τον ουράνιο θόλο στους μαθητές Δημοτικού . (Δωρεάν Συμμετοχή με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη)
  • Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. η κ. Σοφία Τσιάμη θα παρουσιάσει το βιβλίο «Ένα αγόρι ένας ψαράς δύο όνειρα», (Όνειρα) για μαθητές από Γ΄ έως Στ΄ Δημοτικού.
  • Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. ο κ. Βαγγέλης Τασιόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο « Γιατί απέναντι ...σχολικός εκφοβισμός» (Ενδοσχολική βία) για μαθητές από Δ΄ έως Στ΄ Δημοτικού. Η έκδοση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
  • Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Γνωρίζουμε ,κατασκευάζουμε και παίζουμε με τις φιγούρες του Θεάτρου Σκιών με τον καραγκιοζοπαίχτη κ. Κόλλα Κων/νο. (Δωρεάν Συμμετοχή με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη)
  • Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. Τραγούδια από την παιδική Χορωδία του Ωδείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
  • Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.30 π.μ. η κ. Κική Δημητριάδου θα παρουσιάσει το βιβλίο « Το Ημερολόγιο της Δώρας» για μαθητές Α΄- Δ΄Δημοτικού.
  • Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. «ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ» Κατασκευή Κούκλας. Παρουσίαση Αποσπάσματος από το έργο «Το νησί του μάγου Ιουλίου ντε Βερνί» των κ. Γ. Καισαρίδη – Μ. Τσίγκας. ( Δωρεάν Συμμετοχή με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη).

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της πρώην Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας (Πεζόδρομο Διονυσίου Σολωμού) .

Παράλληλα όλο τον μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα λειτουργεί ένα μεγάλο BAZZAR βιβλίων για μικρούς και μεγάλους τις ώρες: 10.00- 13.00΄το πρωί και 18.00΄- 20.00 το απόγευμα.

Τηλ. επικοινωνίας : 6981325282 κ. Καραγιαννοπούλου Βασιλική.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69