tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Ακριτίδη «Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις»

xilioi

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ιβίσκος το νέο μυθιστόρημα του  συγγραφέα από τη Μελίκη, Αλέξανδρου Ακριτίδη, με τίτλο «Χίλιοι τρόποι να  πεθάνεις». Το βιβλίο καταπιάνεται με δύσκολα ζητήματα όπως ο τζόγος, τα  διαζύγια και το παράνομο trafficking γυναικών από χώρες της Ανατολικής  Ευρώπης. Μια σκληρή περιπέτεια, όπου δοκιμάζονται στο έπακρο οι ανθρώπινες αντοχές, η φιλιά, ο έρωτας και οι οικογενειακοί δεσμοί.

Σχόλιο για το βιβλίο:

Ένα βιβλίο που διαβάζεται απνευστί. Κι ένας συγγραφέας που καταφέρνει να σε παρασύρει μαζί του σε μια κατάδυση προς την άβυσσο της ψυχής ενός αυτοκαταστροφικού ανθρώπου, ενώ παράλληλα σε κάνει συνοδοιπόρο σε μια διαδρομή μέσα από σκοτεινά και δαιδαλώδη σοκάκια, για να σε φτάσει στο άβατο της παρανομίας, στις χαμένες συνειδήσεις, στις χαμένες ζωές. Γραφή λιτή κι απέριττη, που δεν εξωραΐζει χαρακτήρες και σκηνικά, αλλά πώς αλλιώς να περιγράψεις το έγκλημα; Μόνο με σκληρότητα, όπως σκληρό είναι το ίδιο απ’ τη φύση του. Δυνατό στοιχείο, η πιστή χρονική τοποθέτηση σε σχέση με γεγονότα της Ελλάδας, που συντελεί στην ακόμα καλύτερη κατανόηση της πορείας και εξέλιξης μιας ιστορίας που δίνεται με τέτοιο ρεαλισμό σαν ο ίδιος ο συγγραφέας να μην είναι ένας απλός αφηγητής, αλλά μέλος ενός παράνομου κυκλώματος, δεμένος κι αυτός στα πλοκάμια του.

Κατερίνα Γκούνα - Συγγραφέας- Εκπαιδευτικός

*Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης είναι Στρατιωτικός και έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Από το 2012 είναι Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων, ενώ από 1 Σεπτεμβρίου 2014 θα αναλάβει χρέη Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης. Αυτό είναι το τέταρτο προσωπικό του βιβλίο, ενώ έργα του έχουν επίσης συμπεριληφθεί σε πολλές λογοτεχνικές ανθολογίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στη Μελίκη τον Σεπτέμβριο του 2014.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69