Στη Βέροια παρουσιάζεται το νέο παιδικό βιβλίο «Τα πρώτα μου ποιήματα» της Χάιδως Μπατσαρά-Τζίκα
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Με επίκεντρο το παιδικό βιβλίο και τη δημιουργική έκφραση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026, στις 6:00 το απόγευμα, η παρουσίαση του βιβλίου «Τα πρώτα μου ποιήματα» της Χάιδως Ν. Μπατσαρά-Τζίκα, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.
Πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς αναγνώστες και την ποίηση, με το βιβλίο να αποτελεί μια πρώτη γνωριμία των παιδιών με τον κόσμο των στίχων και της φαντασίας. Για το έργο θα μιλήσουν η νηπιαγωγός Βασιλική Παρασκευή Αγγελή, η νομικός – συγγραφέας Άννα Γκασνάκη και η δασκάλα Περιστέρα Κάτανα, φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές της παιδαγωγικής και λογοτεχνικής του αξίας.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η συνταξιούχος νηπιαγωγός Ελένη Μουστιάκα – Μπατσαρά, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη συγγραφέα και να συνομιλήσει μαζί της.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, φιλοξενείται στον χώρο της βιβλιοθήκης και τελεί υπό την υποστήριξη των εκδόσεων «Ανόλεκτο», που υπογράφουν την έκδοση του βιβλίου.














