Μια καμηλοπάρδαλη με… επτά ουρές φέρνει τη μαγεία στο 2ο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη
Μια πολύχρωμη, ζεστή και γεμάτη φαντασία γιορτή βιβλίου ετοιμάζεται να ζωντανέψει στο 2ο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου, όπου την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2026, στις 5 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί το νέο παιδικό βιβλίο της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου, με τίτλο «Η καμηλοπάρδαλη με τις 7 ουρές».
Η παρουσίαση αναμένεται να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους, καθώς το σχολείο έχει ήδη δημιουργήσει μια ζεστή κοινότητα γύρω από τη φιλαναγνωσία. Εκπαιδευτικοί και γονείς ετοιμάζουν μια ατμόσφαιρα γιορτής, με στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη συγγραφέα, να ακούσουν αποσπάσματα από το βιβλίο και να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ιστορία της καμηλοπάρδαλης.
Η Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου, γνωστή για την ευαισθησία και τη φαντασία της, αναμένεται να μιλήσει για το πώς γεννήθηκε η ιδέα μιας καμηλοπάρδαλης με επτά ουρές, αλλά και για τα μηνύματα που θέλει να μεταφέρει στα παιδιά: αποδοχή, αυτοπεποίθηση και χαρά για το διαφορετικό.












