tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός για την οζώδη δερματίτιδα

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ενημερώνει τους κτηνοτρόφους (παραγωγοί κρέατος και γάλακτος) ότι ο εμβολιασμός όλων των βοοειδών στην Π.Ε. Ημαθίας έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Προκειμένου να συνεχιστεί η εμβολιακή προστασία των βοοειδών (από την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών) κάθε ηλικίας και κάθε παραγωγικής κατεύθυνσης, απαιτείται ετήσιος επαναληπτικός εμβολιασμός καθώς και εμβολιασμός των νεοεισερχομένων (από αγορές, όταν επιτραπούν ή από γεννήσεις) στις εκτροφές.

Ο ετήσιος επαναληπτικός εμβολιασμός θα πραγματοποιείται τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τη συμπλήρωση του έτους (στον 11ο μήνα). Ο εμβολιασμός των γεννημένων μοσχαριών από εμβολιασμένες μητέρες που γέννησαν ένα μήνα τουλάχιστον μετά τον εμβολιασμό τους θα γίνεται σε ηλικία 4 μηνών. Τα γεννημένα από ανεμβολίαστες μητέρες ή τα γεννημένα από εμβολιασμένες μητέρες που γέννησαν σε διάστημα μικρότερο από 1 μήνα από τον εμβολιασμό τους, θα εμβολιάζονται άμεσα.

Παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι να παρακολουθούν και να προγραμματίζουν σε συνεννόηση με το Τμήμα Κτηνιατρικής την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69