tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Να ξεκινήσουν ταχύτατα οι εκτιμήσεις ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες της Ημαθίας από τους ισχυρούς ανέμους, ζήτησε ο Τσαβδαρίδης

Έπειτα και από τις ζημίες που υπέστησαν πολλές αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια στην Ημαθία (ευρύτερες περιοχές του Δήμου Νάουσας και του Δήμου της Βέροιας και σε κάποιες περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας) από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν χθες (13/06) τον Νομό, ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων Λάζαρος Τσαβδαρίδης ήρθε αμέσως σε τηλεφωνική επικοινωνία με την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Βέροια κ. Μαρία Παπά ζητώντας να γίνουν ταχύτατα όλες οι απαραίτητες ενέργειες επ’ ωφελεία των πληγέντων παραγωγών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε την επίσπευση των εκτιμήσεων ζημιών από τους γεωπόνους του Οργανισμού προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι αναγγελίες και να προχωρήσουν εν συνεχεία οι απαραίτητες διαδικασίες για την δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων καλλιεργητών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69