tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης για De minimis: Δικαίωμα στα «ψίχουλα»

Σχολιάζοντας το ύψος των ενισχύσεων de minimis που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε:

"Η πολιτική αναξιοπιστία κυβέρνησης και υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης χτύπησαν και πάλι «κόκκινο», με αφορμή τη νέα ανακοίνωση για τις ενισχύσεις (;) de minimis. Υπό ασφυκτική κοινωνική πίεση εξαιτίας των εγκληματικών λαθών της διακυβέρνησής τους, πρωθυπουργός και υπουργός προσβάλλουν ξεδιάντροπα το σύνολο των αγροτών με τις παλινωδίες τους. Τα αρχικώς υπεσχημένα ποσά των 135-150 ευρώ, έτσι κι αλλιώς ευτελή σε σχέση με την πραγματική ζημιά των αγροτών, περικόπηκαν εκ νέου και αναδιανεμήθηκαν οριζόντια, ως δικαίωμα όλων στα «ψίχουλα». Καμία μέριμνα επί των πραγματικών αναγκών και ζημιών των αγροτών, παρά μόνο φθηνή πολιτική στο ποδάρι, αναλόγως των πολιτικών συνθηκών και των αναγκών, ενόψει των εκλογών που πλησιάζουν και πλέον φαντάζουν εφιάλτης.

Οι αγρότες μας βλέπουν τι γίνεται και θα αντιδράσουν. Θα επιλέξουν μια κυβέρνηση με καθαρά χέρια και ολοκληρωμένο σχέδιο στον αγροτικό τομέα. Μια κυβέρνηση που θα στηρίζει πραγματικά τους παραγωγούς στις αγορές και στις ζημιές τους, θα απαντήσει στρατηγικά στις αλλαγές της κλιματικής αλλαγής, θα δώσει οριστικό τέλος στα προβλήματα που χρονίζουν και μεγεθύνονται. Τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69