tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θα βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες οι αγρότες στις 22 Ιανουαρίου

Στην πανελλαδική σύσκεψη αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών από όλη την χώρα που πραγματοποιήθηκε στην Νίκαια της Λάρισας την Κυριακή 8 Γενάρη συμμετείχε ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας».

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

"Η σύσκεψη αποτέλεσε συνέχεια μια πολύμηνης αγωνιστικής δραστηριότητας που ανέπτυξαν οι αγροτικοί σύλλογοι και οι ομοσπονδίες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, απέναντι στην πολιτική που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, και έχει ως αποτέλεσμα να βιώνουμε το «μαρτύριο της σταγόνας» προσπαθώντας να παραμείνουμε στα χωράφια μας.

Με επίκεντρο τα αιτήματα για την μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής, να εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης στον αγρότη και προσιτές τιμές των προϊόντων στην λαϊκή κατανάλωση. Την αναπλήρωση εισοδήματος,  την εξόφληση του συνόλου των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και την αλλαγή του κανονισμού του, ώστε να ασφαλίζει και αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλες τις φυσικές καταστροφές και τις νόσους στο 100% με επαρκή κρατική χρηματοδότηση, την μη περικοπή άμεσων και συνδεδεμένων ενισχύσεων όπως προβλέπεται στη νέα ΚΑΠ.

Αποφασίσαμε το εξής, να βγουν στις 22 Γενάρη τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ως πρώτο βήμα κλιμάκωσης του αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. 

Ο αγροτικός σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί όλα τα μέλη του και τους αγρότες της περιοχής να πάρουν τα τρακτέρ τους και να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις του συλλόγου στη περιοχή. τονίζοντας, πως ότι έχουμε διαχρονικά κατακτήσει ήταν αποτέλεσμα της δικής μας δράσης με κινητοποιήσεις, μπλόκα, συλλαλητήρια που άσκησαν πίεση στην εκάστοτε κυβέρνηση. Ούτε ήθελαν, ούτε μας έδωσαν κάτι χωρίς να διεκδικήσουμε και να το κατακτήσουμε με την μαζική και μαχητική συμμετοχή μας. 

Δεν μπορούμε να περιμένουμε προκοπή ούτε από την σημερινή, ούτε από μια άλλη κυβέρνηση που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων. Αυτός είναι ο δρόμος που χρειάζεται και σήμερα να πορευτούμε και είναι μονόδρομος!

Γυρνάμε την πλάτη σε όσους προσπαθούν να σπείρουν την απογοήτευση και την μοιρολατρία, επαναλαμβάνοντας τα κλασικά περί «αναποτελεσματικότητας των αγώνων» η υποκινούμενων αγροτών ή καλλιεργούν την αναμονή μπροστά στις επερχόμενες εκλογές".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69