tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας: "Και η Ημαθία περιμένει το de minimis για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι παραγωγοί"

Από την Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ανακοινώθηκε χθες από τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης de minimis για το νομό Λάρισας 300€ το στρέμμα για τα μήλα.

Στη σωστή κατεύθυνση η ανακοίνωση του υπουργού μόνο που μήλα δεν έχει μόνο η Λάρισα έχει η Ημαθία έχει η Κοζάνη και πολλοί άλλοι νομοί στην Ελλάδα που για τους οποίους δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι υπάρχει τεκμηρίωση από τον ΕΛΓΑ. Από πότε ο ΕΛΓΑ έχει άποψη και για την εμπορία;

Για την εμπορία οι μόνοι που μπορούν να έχουν άποψη είναι οι οργανωμένοι συνεταιρισμοί.

Από ότι φαίνεται ο υπουργός ανακοινώνει de minimis σύμφωνα με τις πιέσεις που δέχεται από τον κάθε νομό και τον κάθε βουλευτή νομού.

Οι ροδακινοπαραγωγοί από το καλοκαίρι, γιατί το ροδάκινο και νεκταρίνι προηγούνται χρονικά σαν καλλιέργεια του μήλου έχουν πάθει ανεπανόρθωτες ζημιές.

Οι ροδακινοπαραγωγοί Ημαθίας, Κοζάνης και όλων των νομών που καλλιεργούν ροδάκινα έχουν περάσει μαύρες γιορτές χωρίς ούτε ένα ευρώ στην τσέπη, έχουν περάσει 4 μήνες από την ολοκλήρωση της συγκομιδής και ακόμα περιμένουμε το de minimis που έχει τάξει εδώ και πολλούς μήνες ο υπουργός.

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει έκθεση από τον ΕΛΓΑ γιατί μπορεί να το κάνει,γιατί έχει τα εργαλεία να το κάνει και γιατί είναι η δουλειά του να το κάνει.

Υπουργέ περιμένουμε άμεσα την ανακοίνωση του de minimis για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι ροδακινοπαραγωγοί από τις άκαιρες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις του καλοκαιριού που κακώς δεν αποζημιώνει ο ΕΛΓΑ όπως οφείλει γιατί όλος αυτός ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69