tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε αγροτική σύσκεψη στην Λάρισα ο "Μαρίνος Αντύπας"

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι αγροτικοί σύλλογοι, ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων, αγρότες θα πάρουμε μέρος στην σύσκεψη που καλεί η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων (ΠΕΜ) στη Νίκαια της Λάρισας.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων όλης της χώρας, τα αιτήματα που προβάλλει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα για την επίλυση τους, καθώς και ο προγραμματισμός της δράσης για το επόμενο διάστημα.

Στην σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο Αγροτικός Σύλλογος "Μαρίνος Αντύπας". Παράλληλα, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου ο σύλλογος της Ημαθίας θα δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν στην Αγιά της Λάρισας μηλοπαραγωγοί από την Ημαθία εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας καθώς τα προβλήματα των συναδέλφων είναι κοινά.

"Αντιμετωπίζουμε προβλήματα επιβίωσης και γνωρίζουμε ότι μόνο μέσα από σκληρούς αγώνες με την ενότητα και την επιμονή μας αποσπάμε κατακτήσεις.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί τους συναδέλφους που βλέπουν την κρισιμότητα της κατάστασης και θέλουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση να απευθυνθούν στα κάτωθι τηλέφωνα:

6975919478 Τάκης Τσιουλάκος
6974396903 Αντώνης Γρέζιος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69