tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στην Agrotica

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, με τη συνοδεία κλιμακίου βουλευτών και στελεχών επισκέφτηκε περίπτερα της 29ης έκθεσης Agrotica.

Στην εκδήλωση-συζήτηση «Αγροτική Ανάπτυξη l Οι Αγρότες ξανά στο Προσκήνιο» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» εντός της ΔΕΘ o κ. Σπυρόπουλος έδωσε έμφαση στην αύξηση του κόστους παραγωγής εν μέσω ενεργειακής κρίσης και αναφέρθηκε στις ήδη διατυπωμένες προτάσεις για άμεση επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο και την ανάγκη να υπάρξουν γενναίες επιδοτήσεις σε λιπάσματα, φυτοφάρμακα και ζωοτροφές.

«Η 29η AGROTICA είναι ένα σημείο αναφοράς για τους αγρότες όλης της χώρας, σε μία περίοδο στην οποία το ενεργειακό κόστος είναι τεράστιο και δυσβάστακτο για την παραγωγή» , είπε ο κ. Σπυρόπουλος και συνέχισε: «Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε μιλήσει πολλές φορές για άμεση επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, όπως, επίσης, και για γενναίες επιδοτήσεις στα λιπάσματα, στα φυτοφάρμακα και στις ζωοτροφές».

Ειδική αναφορά έκανε στο ζήτημα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και τις ενεργειακές κοινότητες αγροτών, κτηνοτρόφων και μεταποιητών. «Βρισκόμαστε σε μία περίοδο στην οποία η κυβέρνηση και ο κ. Σκρέκας, με δική του απόφαση, έδωσε τον λίγο χώρο όσον αφορά το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ σε λίγους αντί να δημιουργήσει ενεργειακές κοινότητες και να βοηθήσει τους αγρότες να περιορίσουν μακροπρόθεσμα το κόστος της παραγωγής τους. Εμείς, λοιπόν, θεωρούμε πολύ σημαντικό τον αγροτικό τομέα, όσον αφορά στην ανάπτυξη της χώρας, αλλά γενικότερα θα σταθούμε δίπλα, όπως κάνει πάντα το ΠΑΣΟΚ, στον κάθε αγρότη και γενικότερα στον αγροδιατροφικό τομέα που τον θεωρούμε πολύ σημαντικό».

Επιπλέον, στην εκδήλωση συμμετείχε ως ομιλητής ο Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, επ. Αγροτικού Τομέα Ν.Ε. Ημαθίας, όπου στην τοποθέτησή του τόνισε «Για εμάς του μεγαλύτερους έχει νόημα να θυμηθούμε το ΠΑΣΟΚ και να συγκρίνουμε, όμως για τη νέα γενιά έχει νόημα να βιώσει το νέο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής που οραματίζεται, σχεδιάζει έχοντας ρίζες βαθιές στο χώμα και στη συνείδηση των αγροτών. Στο ΠΑΣΟΚ που φέρνει τους αγρότες ξανά στο προσκήνιο. Στο ΠΑΣΟΚ που φέρνει αγροτική ανάπτυξη στην προμετωπίδα των εξελίξεων. Στο ΠΑΣΟΚ που δεν έφυγε ποτέ από τους αγρότες.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69