tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας

Η φετινή αγορά του ακτινίδιου, η εκτίναξη του κόστους παραγωγής στον αγροτικό κλάδο εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, όπως και οι χαμηλές τιμές αγοράς του μήλου, ροδάκινου, κερασιού κ.λπ., ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση της Φρόσως Καρασαρλίδου κατά την επίσκεψή της στον Α.Σ. Επισκοπής, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Η κ. Καρασαρλίδου συνεχάρη τους ανθρώπους του Α.Σ. Επισκοπής για τις τιμές εκκαθάρισης ροδάκινων εσοδείας 2022 που ανακοίνωσαν πρόσφατα και απέδωσαν στα μέλη τους.

Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Λογγιζίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Δηνώρης και ο Διευθυντής κ. Νίκος Τσακίδης, ανέφεραν ότι η επιτυχία αυτή του Συνεταιρισμού είναι αποτέλεσμα της προσαρμογής του στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς: με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων (ροδάκινα, κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, μήλα, ακτινίδια κ.ά.- και σε μεγάλες ποσότητες), σε συνδυασμό με τις επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό. Με τον τρόπο αυτό ο Α.Σ. Επισκοπής κατάφερε να παρακάμψει τους μεσάζοντες και να συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ σε Γερμανία και Πολωνία, κατοχυρώνοντας επίσης την επωνυμία και το σήμα του συνεταιρισμού.

Από την πλευρά της η κ. Καρασαρλίδου υπογράμμισε ότι η πολιτική αυτή του Α.Σ. Επισκοπής είναι φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας.

«Η απάντηση είναι μια και είναι μονόδρομος: μεγάλοι και ισχυροί Συνεταιρισμοί, με μέλη αγρότες που θα παράγουν για τον καταναλωτή. Από την πλευρά της Πολιτείας, άμεσες ενέργειες για τη μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, μείωση των φορολογικών συντελεστών στα εφόδια και τρόφιμα. Παράλληλα, γενναίες χρηματοδοτήσεις για επενδύσεις ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού, κεφάλαια κίνησης και χτύπημα της μαύρης αγοράς. Μόνον έτσι θα αντιστραφεί το κλίμα, προς όφελος των Συνεταιρισμών και των αγροτών» δήλωσε η Φρόσω Καρασαρλίδου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69