tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Πληρωμές του ΕΛΓΑ ύψους 46.000€ ευρώ σε 46 παραγωγούς για το προανθικό στάδιο

Πληρωμή προκαταβολής ύψους 70% έναντι ενισχύσεων σε παραγωγούς, οι οποίοι επλήγησαν από τους παγετούς της περιόδου από την 15η Φεβρουαρίου έως την 20η Απριλίου 2021 και των οποίων οι καλλιέργειες ήταν σε βλαστικό στάδιο, μη καλυπτόμενο ασφαλιστικά από τον ΕΛ.Γ.Α. (προανθικό στάδιο), πραγματοποιήθηκε σήμερα.

"Η Κυβέρνηση και η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τους πληγέντες παραγωγούς και την απαραίτητη συνεργασία των Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προχώρησαν στην σημερινή διαδικασία καταβολής προκαταβολών, εντός του ισχύοντος κανονιστικού πλαισίου.

Άμεσα θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία για την ενίσχυση όσων παραγωγών έχουν ζημιωθεί και δεν καλύπτονται από τις διατάξεις των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων με χρήση άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, έτσι ώστε όλοι, χωρίς διακρίσεις, να λάβουν το σύνολο των ενισχύσεων που δικαιούνται.

Με τη σημερινή πληρωμή και με αυτή που θα ακολουθήσει ολοκληρώνουμε μία πολύ δύσκολη διαδικασία η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού και καταδεικνύει με απόλυτο τρόπο ότι γνώμονας των προσπαθειών μας είναι η ενίσχυση των παραγωγών και η στήριξή τους με κάθε τρόπο.

Είναι αυτονόητο ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειές μας κινούνται όπως επιβάλλεται εντός του ισχύοντος κανονιστικού πλαισίου, το οποίο έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή’’ δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Στην Ημαθία πληρώθηκαν 26 παραγωγοί και το ποσό που καταβλήθηκε ήταν 46.006€. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69