tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη μελών της διοίκησης του ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ στον Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας

Με σκοπό την προώθηση των δράσεων του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας, που ανήκει στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στις 27/3/2022 επίσκεψη της Αντιπροέδρου του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ κα Γεωργίας Μπόκα, της Γενικής Διευθύντριας Αγροτικής Έρευνας (Γ.Δ.Α.Ε.) Δρ. Αναστασίας Τσαγκαράκου και της Διευθύντριας Τμήματος Οικονομικού της Γ.Δ.Α.Ε. κα Μιμίκας Αγγελοπούλου.

Η παραπάνω επίσκεψη ακολούθησε την πρόσφατη επίσκεψη του κου Παναγιώτη Χατζηνικολάου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ και αποτελούν αποδείξεις εμπράκτου ενδιαφέροντος για την προώθηση των δράσεων του Τ.Φ.Ο.Δ. Νάουσας. Οι διευθύντριες και η αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της πολύωρης επίσκεψής τους γνωρίστηκαν και συζήτησαν με τον προσωπικό του Τ.Φ.Ο.Δ. Νάουσας για τις δυνατότητες προώθησης του έργου του Τμήματος καθώς και ξεναγήθηκαν στις κτηριακές εγκαταστάσεις και στους ανθισμένους οπωρώνες του.

Μία σειρά έργων αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών του Τ.Φ.Ο.Δ. Νάουσας έχει δρομολογηθεί, ενώ τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν δράσεις εξωστρέφειας και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου που υλοποιείται στο Τ.Φ.Ο.Δ. Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69