tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο μέτρα στήριξης και για τους αγρότες

Σε συνέχεια αυτών των μέτρων, ύψους άνω των 180 εκατ. ευρώ, που έχουν ανακοινωθεί και υλοποιούνται, στα σημερινά μέτρα που ανακοινώθηκαν – εκτός από τη συνέχεια της στήριξης με το ρεύμα- υπάρχουν δύο παρεμβάσεις για τους αγρότες:

1. Η πρώτη παρέμβαση είναι αυτή που αφορά την κάρτα καυσίμων, δηλαδή την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, καθώς μέσα στους δικαιούχους είναι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, βεβαίως και οι αγρότες που μπορεί να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου αυτού μέτρου για τα οχήματά τους, εφόσον πληρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια.

2. Η επιδότηση στην τιμή της πώλησης του πετρελαίου που θα γίνεται στην πηγή για τον μήνα Απρίλιο, αφορά όλους τους αγρότες οι οποίοι χρησιμοποιούν το πετρέλαιο κίνησης.

"Πέρα από τα ανακοινωθέντα μέτρα και αυτά που υλοποιούνται αναμένουμε το επόμενο διάστημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ανακοίνωση της «εργαλειοθήκης», η οποία θα δώσει, ίσως, τη δυνατότητα για περαιτέρω μελέτη και αξιολόγηση νέων παρεμβάσεων. Αυτή η ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες και τότε θα μπορούμε, ειδικά για τους αγρότες, να δούμε εάν υπάρχει και άλλη δυνατότητα στήριξης" δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69