tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Αθήνας θα συμμετάσχει ο Αγροτικός Σύλλογος "Μαρίνος Αντύπας"

Την συμμετοχή του στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, γνωστοποίησε ο Αγροτικός Σύλλογος "Μαρίνος Αντύπας".

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Μετά την άρνηση της Κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα βασικά αιτήματα επιβίωσης που έθεσε το συντονιστικό των Μπλόκων στην συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία, αποφασίσαμε μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες των αγροτικών συλλόγων που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων (ΠΕΜ), την κλιμάκωση του αγώνα μας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εγκατάλειψη των χωραφιών μας και στο ξεκλειρισμα.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας Μαρίνος Αντύπας επισημαίνει ότι η κατάσταση λίγες μέρες μετά το κλείσιμο του κύκλου των κινητοποιήσεων με την μορφή των μπλόκων, έχει επιδεινωθεί δραματικά, ο άδικος πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία και πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει. Είναι σίγουρο ότι θα φέρει νέα προβλήματα στην διάθεση της παραγωγής που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από την επιβολή του ρώσικου εμπάργκο. Η εξωφρενική άνοδος στις τιμές των καυσίμων καθιστά αδύνατη την συνέχιση της παραγωγής αφού δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο υψηλό κόστος.

Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο να κάνει υπόθεση δική του τον αγώνα για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας. Καλούμε επίσης τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν στον αγώνα μας, γιατί είναι και δικός τους αγώνας.

Η μείωση του κόστους παραγωγής που ζητάμε σημαίνει και φτηνότερα προϊόντα στην λαϊκή κατανάλωση.
Η κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής που διεκδικούμε δεν αφορά μόνο τα χωράφια, αλλά και τα σπίτια και τα μαγαζιά.

Διεκδικούμε

• Μείωση του κόστους παραγωγής με αφορολογητο πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές. Κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και μείωση του ρεύματος 50%.
• Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει σε όλα τα στάδια της παραγωγής και να αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς με επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
• Κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα αφήνουν ένα εισόδημα για να ζήσουμε και να συνεχίσουμε να παράγουμε".

Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο τηλ: 6975919478 Τάκης Τσιουλάκος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69