tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΕΛΓΑ αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας

Το προεδρείο του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας παραβρέθηκε στην συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην οποία παραβρέθηκαν ο ΥΠΑΑΤ Γ. Γεωργαντάς και ο  ΥφΟΙΚ Απ. Βεσυρόπουλος. Αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την αγροτική οικονομία, και τέθηκαν τα καυτά ζητήματα του κλάδου των αγροτών γενικότερα αλλά και της Ημαθίας ειδικότερα.

Επίσης έγινε συνάντηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ με τον πρόεδρο Ανδρέα Λυκουρέντζο. "Επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στους αγρότες και τον ΕΛΓΑ για την αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων ζημιών ώστε ταχύτατα να προωθείται το εκτιμητικό έργο και αμέσως μετά να καταβάλλονται οι αποζημιώσεις.

Πήραμε επίσης την διαβεβαίωση του προέδρου ότι η σημερινή οικονομική κατάσταση στον ΕΛΓΑ επιτρέπει την εξόφληση των υποχρεώσεών του σε περίπτωση νέων ζημιών.

Συζητήθηκε το κομμάτι της αλλαγής του κανονισμού και η δυνατότητα Ευρωπαικών πηγών στήριξης του οργανισμού.

agrotikos veria elga

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μελά με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς του που άπτονται τωνν ζητημάτων των αγροτών του νομού μας .

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και παράλληλα καλούμε τον κόσμο σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση των συνεπειών των έκτακτων καταστάσεων που απορρέουν από τις τελευταίες εξελίξεις . Πόλεμος στην Ουκρανία , ακρίβεια κλπ." αναφέρει η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69