tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

http://e-karamitsos.gr/

«Πρωτόνιο»: Ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο Χημείας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

access ban20

Συγκέντρωση στην Διασταύρωση της Νάουσας θα πραγματοποιήσει ο αγροτικός σύλλογος "Μαρίνος Αντύπας"

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας « Μαρίνος Αντύπας» καλεί όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες / σσες , κτηνοτρόφους, στην αγωνιστική συγκέντρωση με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα το Σάββατο 5 Φλεβάρη και ώρα 12 το μεσημέρι στην Διασταύρωση της Νάουσας.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

"Οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι παλεύουμε για την επιβίωση μας , έχοντας απέναντι μεγάλα και οξυμμένα προβλήματα .

 Το κόστος παραγωγής.

 Το πετρέλαιο τραβά την ανηφόρα ξεπερνώντας το ενάμιση ευρώ το λίτρο, τις μεγάλες αυξήσεις με το διπλασιασμό και τριπλασιασμό σε ορισμένα είδη λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.

 Τους αυξημένους λογαριασμούς στα τιμολόγια του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος με τη λεγόμενη ρήτρα αναπροσαρμογής που προκαλούν « ηλεκτροσόκ» .

 Τον ΕΛΓΑ με τον αναχρονιστικό και άδικο κανονισμό που πετσοκόβει τις αποζημιώσεις με μια σειρά « κόφτες» που δεν καλύπτει τις ζημίες , δεν ασφαλίζει από όλα τα καιρικά φαινόμενα και δεν αποζημιώνει στο 100% τις ζημιές.

 Την τεράστια απώλεια εισοδήματος από τη πανδημία , τις φυσικές καταστροφές στη παραγωγή , το Ρώσικο εμπάργκο.

 Απέναντι μας επίσης έχουμε τους μεγαλέμπορους που αρπάζουν τα προϊόντα μας κάτω του κόστους παραγωγής . Μια χούφτα βιομηχάνους που διαμορφώνουν το κόστος παραγωγής στα ύψη , που ελέγχουν τα αγροτικά μέσα και εφόδια.

 Τις τράπεζες με τα υψηλά επιτόκια και πανωτόκια τους που κυριολεκτικά « πίνουν αίμα» .

Η κυβέρνηση όπως και όλες οι προηγούμενες , βάζουν πλάτη για την υπηρέτηση των συμφερόντων τους , τους έχουν « μπουκώσει» με θαλασσοδάνεια , δανεικά και αγύριστα , φοροαπαλλαγές και μια σειρά άλλα προνόμια , φορτώνοντας αγρότες και το λαό με φόρους κλπ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . Σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ( ΠΕΜ) , προχωράμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

 Μείωση του κόστους παραγωγής με αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές.

 Κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και μείωση του αγροτικού ρεύματος κατά 50%.

 Κατάργηση του ΦΠΑ στην Ενέργεια , στα αγροτικά μέσα και εφόδια, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης , επιδότηση των ζωοτροφών.

 Κατάργηση του απαράδεκτου φόρου ( ΕΝΦΙΑ) και των άλλων χαρατσιών σε ( ΕΛΓΑ- ΟΣΔΕ) κα.

 Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ που να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% από όλες τις φυσικές καταστροφές και τους ζωονόσους . Να αρθεί η αυθαίρετη περικοπή στην αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών και να αποδοθεί το ποσό της αποζημίωσης με βάση την αυξημένη ασφαλιστική εισφορά που επέλεξαν για τον παγετό της άνοιξης του 2021, δηλαδή στο 120% της ασφαλιζόμενης αξίας.

 Κάλυψη του χαμένου εισοδήματος από τη πανδημία , το Ρώσικο εμπάργκο .

 Κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής που να αφήνουν εισόδημα για να ζήσουμε και να συνεχίσουμε να παράγουμε ποιοτικά και προσιτά για το λαό προϊόντα.

 Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ συν 3.000 για κάθε παιδί . Κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης .

 Κανένας πλειστηριασμός η κατάσχεση σπιτιού η χωραφιού φτωχού αγρότη.

 Καμιά διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

 Συντάξεις αξιοπρέπειας στα 60 χρόνια για τους αγρότες και 55 για τις αγρότισσες.

Έχουμε την εμπειρία ότι μόνο με τους αγώνες μας τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κατακτήσεις , πήραμε κάποιες ανάσες , συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσης.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/2 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.".

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

sidiropoulos

studio 69