tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε δημόσια διαβούλευση η απόφαση Λιβανούγια την προστασία των νερών από τη νιτρορύπανση

Σε δημόσια διαβούλευση στην πλατφόρμα διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων http://pconsult.minagric.gr/index.php/el αναρτήθηκε η Υπουργική Απόφαση με τίτλο «Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής για την Προστασία των Νερών από τη Νιτρορύπανση Γεωργικής Προέλευσης».

Με τον υπό διαβούλευση Κώδικα, ο οποίος συντάσσεται σε εφαρμογή της Οδηγίας 91/676/ΕΟΚ, προωθούνται γεωργικές πρακτικές που αφορούν τον τρόπο εφαρμογής και αποθήκευσης αζωτούχων λιπασμάτων, την άρδευση των αγροτεμαχίων με τρόπο ώστε να περιορίζονται οι απώλειες αζώτου, καθώς και τη διαδικασία επεξεργασίας και διάθεσης κτηνοτροφικών αποβλήτων ανά τύπο κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης, με στόχο την πρόληψη και μείωση της ρύπανσης των υπόγειων και επιφανειακών υδάτων που προκαλείται από νιτρικά ιόντα γεωργικής προέλευσης στο σύνολο της χώρας.

Το κείμενο προς διαβούλευση, όπως θα διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωσή της, πρόκειται να αντικαταστήσει τον Κώδικα Ορθής Γεωργικής Πρακτικής που έχει εγκριθεί με την αριθ.1420/82031/17.08.2015 (ΦΕΚ Β΄ 1709) Υπουργική Απόφαση. Ο Κώδικας και το λοιπό θεσμικό πλαίσιο που απορρέει από την Οδηγία 91/676/ΕΟΚ είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/xorotajian/574-prostasia-peribalon/3121-odhgia91-676 .

Η διαβούλευση θα λάβει χώρα από τις 12 έως και τις 24 Μαΐου.

Σχόλια είναι δυνατό να αποσταλούν και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις διευθύνσεις  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69