tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κινητοποίηση την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ο "Μαρίνος Αντύπας"

Κινητοποίηση στην δασταύρωση της Νάουσας, θα πραγματοποιήσει ο Αγροτικός Σύλλογος Μαρίνος Αντύπας, την Παρασκευή στις 10.30πμ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής: 

"Οι πρόσφατοι παγετοί , το χαλάζι , οι άκαιρες βροχοπτώσεις των τελευταίων τεσσάρων χρόνων , η συνεχιζόμενη πολιτική της ΕΕ , κυβέρνησης με το Ρωσικό εμπάργκο , οι εξευτελιστικές τιμές στα προϊόντα μας , το υπέρογκο κόστος παραγωγής , οι άδικες και μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ , παρά τα τσουχτερά ασφάλιστρα , οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ, τα διάφορα χαράτσια ( ΕΝΦΙΑ , ΟΣΔΕ κα) κάνουν αδύνατη την επιβίωση μας.

Οι αγρότες δεν το βάζουν κάτω , προχωράμε σε αγροτικές κινητοποιήσεις , παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ στη διασταύρωση της Νάουσας τη Παρασκευή 23/4 και ώρα 10:30 πμ διεκδικώντας :

• Προκαταβολές από τον ΕΛΓΑ σε όλους όσους έχουν κάνει δήλωση ζημιάς για τον παγετό , ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τις καλλιεργητικές φροντίδες .

• Άμεσες εκτιμήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΛΓΑ , πορίσματα και αποζημιώσεις στο 100% και όχι να περιμένουμε πάνω από ένα χρόνο όπως συνέβη με το παγετό της 17ης Μάρτη του 2020.

• Να ανασταλούν άμεσα με νομοθετική ρύθμιση τα άρθρα 7 και 9 του κανονισμού του ΕΛΓΑ . Αν δεν ανασταλούν αυτά τα δύο άρθρα , η παραγωγοί δεν πρόκειται να αποζημιωθούν στο 100% της ζημιάς. Ακόμη και ολοκληρωτική απώλεια παραγωγής να έχουν , όσο θα ισχύουν αυτά από το παγετό στις δεντρώδεις καλλιέργειες θα αποζημιωθούν το ανώτερο στο 61,6% της ζημιάς.

• Να αλλάξει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ , ώστε να ασφαλίζει από όλα τα φυσικά φαινόμενα και να αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς. Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.

• Να παγώσουν τα χρέη των αγροτών , των πληττόμενων από τις καταστροφές παραγωγών προς τις τράπεζες , εφορία , ΔΕΚΟ, ΤΟΕΒ κα. Να σταματήσουν πλειστηριασμοί και κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών βιοπαλαιστών αγροτών.

• Κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών των πληττόμενων αγροτών στον ΕΦΚΑ με ευθύνη του κράτους.

• Συμψηφισμός των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ με τις αποζημιώσεις".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69