tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιοδεία του ΚΚΕ και συναντήσεις με αγρότες που επλήγησαν από τον πρόσφατο παγετό

Συναντήσεις με αγρότες των Νομών Πέλλας και Ημαθίας είχε την Πέμπτη 1 Απρίλη κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος, Λεωνίδα Στολτίδη. Οι αγρότες των συγκεκριμένων νομών επλήγησαν από τον πρόσφατο παγετό.

Κατά την επίσκεψη του κλιμακίου του Κόμματος σε καλλιέργειες βερικοκιάς και ροδακινιάς στην ευρύτερη περιοχή του Γυψοχωρίου και Τριφυλλιού, διαπιστώθηκε το εύρος της ζημιάς που προκλήθηκε. Στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου «Ενότητα» και τον πρόεδρό του Χρήστο Κάμψη εκφράστηκε η αγωνία και η ανησυχία των αγροτών για την πραγματική κάλυψη της εκτεταμένης ζημιάς από τον ΕΛΓΑ, ο οποίος ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε αναγγελία ζημιάς.

Με τη σειρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε την ανάγκη για δυνάμωμα του οργανωμένου συλλογικού κοινού αγώνα με τους εργάτες και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, η αναγκαιότητα ισχυροποίησης του αγροτικού κινήματος μέσα από ζωντανούς μαχητικούς Αγροτικούς Συλλόγους. Στη συνέχεια, το κλιμάκιο βρέθηκε στο Μαυροβούνι Σκύδρας, όπου και εκεί συναντήθηκε με αγρότες της ευρύτερης περιοχής και με τον πρόεδρο του ΑΣ Σκύδρας Παναγιώτη Πασάκη. Διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές στις δενδροκαλλιέργειες ροδακινιάς, δαμασκηνιάς, νεκταρινιάς, βερικοκιάς και κερασιάς είναι σχεδόν καθολικές. Ο πρόεδρος του ΑΣ Σκύδρας παρέδωσε στον βουλευτή του ΚΚΕ υπόμνημα με αιτήματα του Συλλόγου.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας ήταν η Επισκοπή Νάουσας, όπου ο βουλευτής του ΚΚΕ συναντήθηκε με παραγωγούς ακτινιδίων και ροδακινοπαραγωγούς της τοπικής Κοινότητας Επισκοπής Νάουσας οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από τον πρόσφατο παγετό και ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για τα απαράδεκτα ποσοστά των εκτιμήσεων που αφορούν την ανεμοθύελλα που σημειώθηκε την άνοιξη του 2020, που σημαίνει στην ουσία ότι μένουν χωρίς αποζημίωση και κατά συνέπεια χωρίς εισόδημα μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στις καλλιεργητικές φροντίδες, αλλά και στην επιβίωση των οικογενειών τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69