tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοπρασία για την εκμίσθωση Αγροτεμαχίων στις τ.κ. Πλατάνου και Κεφαλοχωρίου την Πέμπτη, 4 Μαρτίου

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας διακηρύττει ότι:

Την 4η Μαρτίου του έτους 2021 ημέρα Πέμπτη, θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας:

  • Την ώρα 09:00 με 10:00 για την εκμίσθωση της Κοινότητας Κεφαλοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών. Πρώτη επαναληπτική ορίζεται η 11η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Δεύτερη επαναληπτική ορίζεται η 18η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.
  • Την ώρα 10:00 με 11:00 για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων της Κοινότητας Πλατάνου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος. Πρώτη επαναληπτική ορίζεται η 11η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Δεύτερη επαναληπτική ορίζεται η 18η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δημοπρασίες παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333-51304 (κα Αρβανιτοπούλου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69