tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαβδαρίδης: Με τις μηχανές στο φουλ ο ΕΛΓΑ για την αντιμετώπιση ζημιών από την «Μήδεια»

Απόλυτα έτοιμος είναι ο ΕΛΓΑ προκειμένου να εκτιμήσει ταχύτατα τις όποιες ζημίες προκληθούν στις καλλιέργειες λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών των προηγούμενων ημερών και προβλέπονται από τον κανονισμό του.

Αυτό διαβεβαίωσε τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη η Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος του Οργανισμού στη Βέροια κ. Μαρία Παππά, καθησυχάζοντας έτσι τις ανησυχίες του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας «Μήδεια» στις παραγωγές τους, τις οποίες και της μετέφερε ο Βουλευτής Ημαθίας.

Επιπροσθέτως, ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε να ενημερωθεί για το χρονικό διάστημα που θα αποδοθούν στους πληγέντες καλλιεργητές της περιοχής του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης και των περιοχών της Μελίκης και του Λουτρού οι εκκρεμείς αποζημιώσεις από τις ζημίες του παγετού του Μαρτίου του 2020.

Όπως ενημερώθηκε από την κα. Παππά, τα πορίσματα που αφορούν στην περιοχή του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης θα δοθούν μέχρι αύριο 16 Φεβρουαρίου στους ενδιαφερόμενους και οι αντίστοιχες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο.

Για τις περιοχές δε της Μελίκης και του Λουτρού, όπως σημείωσε η Προϊσταμένη του τοπικού Υποκαταστήματος, η διαδικασία κοινοποίησης των πορισμάτων θα ακολουθήσει αμέσως μετά, με τον κ. Τσαβδαρίδη αφενός να υπογραμμίζει την ανάγκη ολοκλήρωση της διαδικασίας και για αυτές τις περιοχές εντός του μηνός Φεβρουαρίου αφετέρου να εξαίρει το έργο του Οργανισμού σε μία δύσκολη εποχή. Δυσκολίες, που όπως τόνισε δεν πηγάζουν μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω των ελλείψεων σε στελεχιακό δυναμικό, για την οποία γίνεται προσπάθεια αναπλήρωσης των όποιων κενών επ’ ωφελεία του αγροτικού κόσμου του τόπου μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69