tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τοπικά φρούτα εποχής υποδέχθηκαν τον Κ. Μητσοτάκη οι τοπικοί αγρότες - Τι ζήτησαν

Με τοπικά φρούτα εποχής (λωτούς) υποδέχθηκαν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Βέροια, ο οποίος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας.

Ο πρόεδρος Τάσος Χαλκίδης τόνισε ότι εκτός από την τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η Κυβέρνηση πρέπει να σταθεί και στο πλάι των Ελλήνων αγροτών για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι στην κρίση.

Ο κ. Χαλκίδης υποστήριξε ότι οι αγρότες πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους κι όχι μετά από ένα χρόνο. "Δεν γίνεται κ. Πρωθυπουργέ να παθαίνουμε ζημία το 2019 και να πληρωνόμαστε το 2020" τόνισε.

Επίσης σημείωσε ότι οι Ημαθιώτες παραγωγοί πρέπει να αποζημιωθούν μέσα από την διαδικασία deminimis για την ζημιά που υπέστησαν τον Αύγουστο ενώ στάθηκε ακόμη και στο θέμα των αλλοδαπών εργατών γης που ήρθαν από την γειτονική Αλβανία για τις φετινές ανάγκες. Συγκεκριμένα ζητήθηκε να ξεπεραστούν κάποια ζητήματα ώστε να μην λαμβάνουν "μαύρα" τα χρήματα οι αλλοδαποί εργάτες και να υπάρχει τρόπος να υπολογίζονται στα έξοδα των αγροτών.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να πληροφορηθεί πώς πήγαν οι φετινές παραγωγές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69